Lékárna.cz

Doplňky stravy s hlívou ústřičnou IMUNOGLUKAN
Forma výrobku: kapsle, tobolky

IMUNOGLUKAN P4H® 30+10 kapslí ZDARMA

Doplněk stravy

IMUNOGLUKAN P4H® 30+10 kapslí ZDARMA IMUNOGLUKAN P4H® 30+10 kapslí ZDARMA

Doplněk stravy, obsahuje přírodní Imunoglukan® a vitamin C, který…

93 % (11x)
Skladem

435 Kč

Doplňky stravy s hlívou ústřičnou IMUNOGLUKAN
Forma výrobku: kapsle, tobolky

Hlíva ústřičná se nazývá také elixír věčného mládí. Hlíva je po staletí známá v tradiční čínské medicíně, kde je využívána k řešení mnoha zdravotních obtíží. Nejlepšího efektu dosáhnete konzumací hlívy ústřičné coby doplňku stravy, obsahuje totiž výrazně víc betaglukanů, vitamínů a dalších prospěšných látek než hlíva v pokrmech. Mezi účinky hlívy ústřičné patří především podpora imunitního systému a trávení. Díky obsahu betaglukánů a dalších bioaktivních látek může přispívat k prevenci zánětů a podpoře celkového zdraví.

Doporučujeme vám především v kombinaci s rakytníkovým olejem, echinaceou či laktobacily. V naší široké nabídce ale naleznete také hlívu ústřičnou ve formě kapslí, klasických tablet, sirupů či dokonce cucavých tablet. Nechybí ani přípravky od oblíbených výrobců jako TEREZIA, IMUNIT, HIMALAYO či NUTRICIUS. Vybírat můžete také z produktů určených pro děti, dospělé či těhotné a kojící ženy.

Hlíva ústřičná – recept

Co udělat z hlívy ústřičné? Hlíva má v kuchyni mnohé využití – připravit si z ní můžete nejen chutnou hlívovou polévku, ale také guláš nebo rizoto. Dusí se většinou bez soli a za přibližně 30 minut by měla být měkká. Vyzkoušejte náš recept – hlívové rizoto :-)

Rizoto s hlívou ústřičnou

Ingredience:

  • 250 g rýže
  • 250 g hlívy ústřičné
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 100 ml bílého vína
  • 2 středně velké cibule
  • 2 lžíce másla
  • 75 g parmazánu
  • Sůl a pepř

Postup
V hrnci rozpusťte lžíci másla a osmahněte na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte rýži a společně restujte asi 1-2 minuty. Zalijte vínem a za stálého míchání počkejte, než se víno vyvaří. Po odpaření vína podlévejte rýži zeleninovým vývarem a než se uvaří, nakrájejte si hlívu na kostičky. Houby na lžíci másla orestujte na pánvi, přidejte sůl a pepř podle chuti. Zalijte ji vodou nebo zeleninovým vývarem a několik minut nechte podusit. Jakmile hlíva změkne, smíchejte ji s rizotem a parmezánem do krémové konzistence. Ozdobit můžete lístky čerstvé bazalky a posypat hoblinkami parmazánu.

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.