Zeleninové kostky k ochucení pokrmů, stačí rozpustit ve vodě nebo smetaně a před koncem vaření zamíchat do připravovaného jídla.
Se zeleninovým bujonem v bio kvalitě dodáte výraznější chuť nejednomu zeleninovému pokrmu. Přidejte ho do polévek, omáček nebo různých zeleninových, obilninových či luštěninových směsí. Je bez lepku, takže ho mohou bez obav na vaření používat i celiaci. Nejlépe si zachová svou chuť, když ho přidáte do jídla až před koncem vaření. Neobsahuje přidaný izolovaný glutamát sodný.
Rozpusťte 1 kostku v 0,5 l vroucí vody. Ideální ochucovadlo polévek, omáček, dušených pokrmů. Do polévek - pokud zrovna nemáte čas na domácí zeleninový vývar a nechcete používat umělé bujony, bude vám tento přírodní bujon skvělým pomocníkem. Do omáček - bujon může být také základem chuti omáček.
Určeno k dalšímu tepelnému zpracování. Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 126 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.