Kvalitní semolinové pšeničné těstoviny dobře drží, nerozvařují se a při jejich výrobě není potřeba použít vejce. Oproti běžným pšeničným těstovinám mají nižší glykemický index, vyšší nutriční hodnotu, ale také více lepku.
Gino Girolomoni byl italský starosta, který už před 50 lety prosazoval návrat k poctivému a čestnému způsobu zemědělského hospodaření. Začal tedy pěstovat bio tvrdozrnnou pšenici, ze které pak jako první v Itálii vyráběl celozrnné semolinové těstoviny. Pro výrobu kvalitních pšeničných těstovin není lepší suroviny než je tvrdozrnná pšenice. Semolina – mouka nebo krupice z této pšenice, obsahuje oproti běžné pšenici vyšší podíl lepku, vyšší nutriční hodnotu a nižší glykemický index.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě…
52 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.