Lékárna.cz

BIG BOY Big Bueno zero 220 g

BIG BOY Big Bueno zero 220 g BIG BOY Big Bueno zero 220 g

Jemný lískový krém s březovým cukrem s příchutí Big Buena.

Více informací

Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás v pondělí 27. 5.

210 Kč
Doprava domů od 59 Kč 97 % spokojených zákazníků

Potřebuji poradit

210 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

BIG BOY Big Bueno zero 220 g

Užij si luxusní chuť Big Buena bez výčitek. Ultra jemný lískoořechový krém a sušené mléko oslazené březovým cukrem. Vyvážená a zdravá svačinka, která maximálně uspokojí tvoje chuťové pohárky. Bye bye kila navíc!

Výhody produktu

  • Bez cukru.
  • Oslazené březovým cukrem.
  • Zdravá svačinka s chuťí Big Buena bez výčitek.

Složení produktu

  • Mletá jádra lískových ořechů 60 %, odstředěné sušené mléko 20 %, sladidlo: xylitol 20 %.
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota   2226 kJ / 536 kcal, Tuky 37 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g, Sacharidy 40 g - z toho cukry 13 g, z toho polyalkoholy 20 g, Bílkoviny 16 g, Vláknina 5,6 g, Sůl 0,08 g.

Doporučené použití

Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchej.

Důležitá upozornění

Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Ukládejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte při teplotě 15 - 25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření spotřebujte do 14 dní.

Množství v balení

Balení obsahuje 220 g.

BIG BOY Big Bueno zero 220 g

100 %
Hodnotil: 1 zákazník
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
486564
Kód EAN:
8594193036387
Držitel rozhodnutí:
BIG BOY Big Bueno zero 220 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.