Užití
OLIVIA Pleťová voda
je účinné tonikum pro zklidnění a normalizaci pleti.
Vhodné pro každodenní odlíčení a hloubkové čištění pleti. Bez alkoholu.
Účinné látky
Vitamín E
Olivový olej
Olivovník - tento stále zelený strom původem z Přední Asie se dožívá až 2000 let. Olivový olej lisovaný z podlouhlých plodů nachází již od starověku široké uplatnění - používal se jako mazadlo při přepravě, jako hořlavá náplň do lamp, jako základní potravina, k lékařským účelům a v neposlední řadě též v kosmetice. Pomazání hlavy olivovým olejem symbolizovalo pohostinnost. V kosmetickém průmyslu je jednou ze základních součástí mýdel, mastí, šamponů proti lupům a emulzí. Olivový olej je také významný poměrně vysokým obsahem vitamínu E a je vhodný pro ošetřování ekzémů, bércových vředů či popraskané hrubé pleti.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.