Sladivost fruktózy je o 30 % větší než u řepného cukru.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Ovocný cukr (fruktóza) je monosacharid, který je volně obsažen v ovoci, medu, je součástí třtinového cukru, tvoří polysacharid inulin. Sladivost fruktózy je o 30 % větší než u řepného cukru.
Monosacharidy na rozdíl do ostatních cukrů nepodporují v takové míře tloustnutí a rychle nahrazují ztrátu energie po intenzívním fyzickém výkonu. Doporučují se na celkové posílení organizmu.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.