Češi se připravují na Valentýna. Ženy projevují odvahu a hravost!

Češi se připravují na Valentýna, nejžádanější jsou v sortimentu letošní Valentýnské nabídky na Lékárna.cz hračky pro dospělé. Prodej erotických pomůcek pro pány vystřelil za posledních 7 dní skoro o 200%!

Internetová Lékárna.cz zařadila do své nabídky zdravotních potřeb intimní erotické pomůcky loni jako přirozenou součást zdravého sexuálního života. Zákazníci rozšíření sortimentu evidentně přivítali, protože v období Vánoc stoupl prodej erotických pomůcek až 3násobně. Důležitá je jistě i anonymita při výběru, koupi a doručení tohoto sortimentu.

Valentýnské erotické dárky
Lubrikační gely, vibrátory či stimulační pomůcky pro ženy jsou podle našich statistik aktuálně velmi vyhledávanými Valentýnskými dárky. Právě ženy jsou s největší pravděpodobností odvážnější a hravější v obdarovávání svých partnerů, protože nejvíc se aktuálně prodávají stimulátory pro muže.
V souvislosti s prodejem erotických pomůcek se zákazníci také obracejí se specifickými intimními problémy na online poradnu. Mgr. Pavla Horáková, lékárnice a vedoucí online poradny Lékárna.cz potvrzuje, že jde převážně o poradenství v souvislosti s kondomy a případnými alergiemi na ně. „Ty se mohou vyskytnout při použití latexových kondomů. V takovém případě je třeba sáhnout po kondomech bez latexu“, vysvětluje lékárnice.

Valentýn je hravý
Na svátek svatého Valentýna se Češi chystají podle prodejních statistik Lékárna.cz každoročně zhruba týden před 14. únorem. Popularita svátku má v Čechách stoupající tendenci, výrobci i prodejci nabízejí zákazníkům produktovou nabídkou šitou na míru. Na stránkách Lékárna.cz v tomto období kontinuálně stoupá i prodej čokolád, zdravých sladkostí a pochutin ve valentýnských baleních. Za poslední týden stoupl zájem o tyto výrobky téměř o 20 %.