NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Javorový sirup se získává z mízy cukrového javoru, ze které se potom zahříváním nechává odpařit část vody. Nejkvalitnější sirupy pocházejí ze Severní Ameriky, kde jeho výroba patří ke kulturním tradicím. Na výrobu jednoho litru javorového sirupu je zapotřebí čtyřiceti litrů mízy, takže je jeho produkce finančně náročná. Z tohoto důvodu jsou do sirupu často přidávány různé cukry a škroby, čímž se kvalita škrobu rapidně snižuje.
Energie 1126 kJ / 269 kcal; Tuky 0.1 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy 67 g – z toho cukry 61.5 g; Bílkoviny 0 g; Sůl 0.1 g; Vláknina 0.2 g. 100 g javorového sirupu obsahuje mimo jiné i 109 mg vápníku, 225 mg draslíku a 1.27 mg riboflavinu.
Pochází z těch nejčistějších koutů Kanady.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.