Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

WOBENZYM DRG 200

85
19
starstarstarstarstar  85 %
WOBENZYM DRG 200
Při užívání se rychle vstřebávají otoky, krevní podlitiny a krevní výrony, ustupuje bolest. Obecně urychluje hojení. Více informací
Kód výrobku: 11732
Běžná cena: 1.030 Kč (ušetříte: 191 Kč = 19 %)
Cena s DPH: 839 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku WOBENZYM DRG 200

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Jaroslav Černošek(27.11.2016)star

sidlinka(05.12.2015)starstarstarstarstar

anna.benesova@seznam.cz(09.07.2015)star

lekarna183(15.05.2015)starstarstarstarstar

Anup(31.03.2015)starstarstarstarstar

m_bartosova@email.cz(05.01.2015)starstarstarstarstar

poprvé jsem užívala po operaci zubu a hojení proběhlo rychle a bez problémů, pak jsem ho nasadila 7-letému synovi po mononukleoze a nebyl 2 roky nemocný

hegenbartova(07.07.2014)starstarstarstarstar

jitasa(13.04.2014)starstarstarstarstar

Martina Picková(04.10.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.06.2013)starstar

rada kamaráda

PRO: skveli
pover(26.05.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(12.04.2013)starstarstarstarstar

pomáha mi při bolestech rukou, jelikož pracuji manuálne 10 hodin denne

Ověřený zákazník(25.03.2013)starstarstarstarstar

wobenzym jsem poprvé koupila na doporučení při plánované operaci zubu a myslím, že díky wobenzymu proběhlo doléčení rychleji.....podruhé jsem ho koupila sedmiletému synovi, který měl často angíny a pak také mononukleozu, od té doby nebyl nemocný (cca půl roku) a nyní jsem ho zakoupila staršímu synovi, který má po operaci kolene a taktéž trpěl častými angínami, tak doufám, že pomůže i jemu

kudrlina(05.03.2013)starstarstarstarstar

SuchaZ(26.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(25.02.2013)starstarstarstar

Jeden z mála moderních pomocníků novodobých dějin. Stačí jeden denně jako prevence, více pokud jde do tuhého.

PRO: Výborný pomocník pro prevenci i pro léčbu. Enzymy jsou fajn.
PROTI: Cena :(
daisy_1030(10.01.2013)star

Koupila jsem na vag. mykózu. Pro mě jen vyhozené peníze.

kalimero(01.12.2012)starstarstarstar

spokojenost na hojení kolena po operaci

Petra Steinbruckerova(25.11.2012)starstarstarstarstar

zakoupla jsem si ja tento produkt a vysvetlila jsem sve mamince že by ji to mohlo tež pomoct na klouby na rokou a koleno

PRO: objednavala jsem pro svoji maminku
PROTI: žedne nevyhody
Loki Elle(04.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.10.2012)starstarstarstarstar

doporučuji, poprvé jsem ho měla po operaci nohou.. a výborně mě to postavilo na nohy. Beru ho pravidelně. momentálně mi ho bere i chlap, který hraje profesionáně hokej.

PRO: využívá celá rodina
olina(15.08.2012)starstarstarstarstar

Eva(17.04.2012)starstarstarstar

jsem zpokojena!!!

PRO: nejlepší z vyskoušených produktů na dětskou imunitu(děti trpí časémi záněti horních a dolních cest dýchacích)
PROTI: cena,ale i ta se dá občas zvládnout
Jane(26.03.2012)starstarstarstarstar

celkově výborný na rekonvalescenci, vhodný před i po operaci mohu jen doporučit

PRO: rychlejší hojení rány a opadnutí otoku, tablety se dobře polykají
PROTI: vyšší cena
jindrich57(08.03.2012)starstarstar

Dobré, ale moc drahé. Jsou levnější produkty se stejným nebo lepším účinkem a jsou čistě přírodní. Těžko zda doporučit nebo ne, už bych ho nebral.

nice0205(14.10.2011)starstarstarstarstar

Po těžké operaci páteře jsem začala užívat Wobenzym po dobu 2 měsíců a vše se zahojilo velmi rychle, bolesti kolem jizvy, svaly, vše bylo mírnější. Doporučuji.

Pavla 66(07.09.2011)starstarstarstarstar

-Proč jsem si produkt vybrala jsem uvedla v hodnocení /Pro:-Krátká doba užívání mi nedovoluje produkt soudit, ale můj pooperační stav se rozhoně nezhoršil.-Cenu bych přivítala u tohoto DRG 200 balení nižší, protože každý spotřebitel chce nejdříve vyzkoušet, jaký pro něj bude mít výrobek efekt a zrovna toto balení je bez cenových výhod.

PRO: -Přednosti a výhody nemám ještě možnost posoudit, ale reaguji na odporučení své kolegyně, která danou operaci také podstoupila a byla stímto produtem spokojena.-Jsem po operaci štítnice a wobenzym mi byl doporučen na pooperačnístav - hojení rány a vstřebání otoku kolem rány. Po konzultaci s mým ošetřujícím lékařem, jsem si jej pořídila.
stiborova(03.08.2011)starstarstarstar

doporučeno lékaři

PRO: bylo mi to doporučeno lékaři
rebeca(29.07.2011)starstarstarstar

Skvělý výrobek

PRO: Wobenzym ´mi vždy pomůže při zánětu šlach.
Picrochol(20.07.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu