Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

WELEDA Měsíčkový kojenecký krém 75 ml

98
9
starstarstarstarstar  98 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
WELEDA Měsíčkový kojenecký krém 75 ml
Měsíčkový kojenecký krém Weleda spolehlivě a účinně chrání citlivou pokožku v oblasti zadečku před agresivním působením stolice a vznikem opruzenin. Více informací
Kód výrobku: 50686
Běžná cena: 199 Kč (ušetříte: 60 Kč = 30 %)
Cena s DPH: 139 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Alternativní produkt

Popis výrobku a recenze

WELEDA Mesíčkový kojenecký krém 75 ml

WELEDA Mesíčkový kojenecký krém 75 ml
Kód výrobku 290463
Běžná cena 215 Kč (ušetříte: 16 Kč = 30 %)
Cena s DPH: 199 Kč
Původní cena: 215 Kč
Ušetříte: 7 %
Dostupnost:
skladem > 5 ks
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku WELEDA Měsíčkový kojenecký krém 75 ml

(98 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Tacwud(25.08.2014)starstarstarstarstar

menclova.hana@aterint.com(20.05.2014)starstarstarstarstar

Loretta(24.05.2013)starstarstarstarstar

jediný krém na zadeček, který nám pomáhá dlouhodobě

Ověřený zákazník(24.05.2013)starstarstarstarstar

jediný krém který na zadeček pomáhá

PRO: jediný krém na zadaček který pomáhá
Ověřený zákazník(23.04.2013)starstarstarstarstar

pouzivam od narozeni dcerky a nedam na nej dopustit

Ověřený zákazník(06.03.2013)starstarstarstarstar

spokojena

Ověřený zákazník(05.03.2013)starstarstarstarstar

Výborný krém pro každodenní péči o zadeček miminka proti opruzeninám a zčervenání

PRO: - nejlepší krém na opruzeniny, který jsem vyzkoušela (lepší i než Bepanthen nebo Sudocream) - krásně zahojí zadaček i když je jen červený, což většina krémů nedocílí. Ty sice bojují také proti opruzeninám, ale zadeček při nich zůstává trochu červený - nádherně přírodně voní po bylinkách - dobře se roztírá
geena(08.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.08.2012)starstarstarstar

Opravdu mohu jen doporucit, obzvlaste maminkam kojencu, ktere trpi plenkovou dermatitidou. A take maminkam, kterym obycejne kremy s rybim tukem smrdi, tak jako mne :-).

PRO: Vyborne na doleceni i velmi osklivych opruzenin. Jedine co zabralo. Na akutni opruzeninu jsem davala Pythiol a po zahojeni toho nejosklivejsiho jsem dala Weledu a opravdu to bylo dobre. Zkousela jsem temer vse, co trh nabizi.... A dokonce i krasne voni!
PROTI: Vyssi cena
ptelari@gmail.com(01.08.2012)starstarstarstarstar

elcabejby(13.05.2012)starstarstarstarstar

Syn měl ošklivé opruzeniny. Zkoušeli jsme kromě klasického omývání čistou vodou a větrání různé osvědčené krémy, ale až Weleda nám zabrala a to velice rychle.

Ověřený zákazník(02.02.2012)starstarstarstarstar

prijemny krem na zadecek pro nejmensi

mihai mishu(04.10.2011)starstarstarstarstar

vyzkousela jsem toho hodne ale Welede se neda konkurovat, jedine co je nimus je vysoka cena.jinak vsem doporucuji!

PRO: zadne opruzeniny nehrozi, dobre roztirani, vydrzi dlouho kvuli konzistenci-neni ho tolik treba, nema zadne alergeny,...
PROTI: cena :-(
Ověřený zákazník(24.09.2011)starstarstarstar

opravdu pomáhá

PRO: funkční kvalita
Ověřený zákazník(19.08.2011)starstarstarstarstar

pro miminko to nejlepší co jsem našla

PRO: příjemný, přírodní a rychle funguje
EvulinkaH(16.06.2011)starstarstarstarstar

příjemně voní a prdelka zůstává jemná a bez zarudnutí

mikoko(01.04.2011)starstarstarstarstar

dagmar(23.05.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu