Oblíbené položky

Úvodní strana » Výrobci » S » SMART AD S.R.O.

SMART AD S.R.O.

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Při zadělávání těsta je možné chléb „vylepšit“ přídavkem různých semínek (len, sezam, dýně,…). Např. slunečnicová semínka jsou nejen zdrojem velmi cenných živin, ale vypadají v tmavém těstě velmi pěkně. K nakousnutí. Dobrou chuť! Složení Deproteinovaný pšeničný škrob,lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka, maltodextrin, jablkový prášek, koření. Výživové hodnoty na 100 g Energie 1445kJ/343 kcal, Bílkoviny 6,6g, Sacharidy 71g, z toho cukry 3,7g, Tuky 1,7g, NMK 0,4g, Vláknina 8,2g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 475 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká dvouhodinových programů „gluten free“ či sprint (PANASONIC, ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pícky chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně  do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45-60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) asi 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Z těsta můžete připravit i jiný typ pečiva např. Slunečnicové bulky : vytvarujte  asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky – těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb s lněnou vláklinou 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb s lněnou vláklinou 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb. Složení směsi Deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, lněná vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, cukr, sůl, chlebové koření. Výživové hodnoty Energie 1375kJ/329kcal, Bílkoviny 6,8g, Sacharidy 70g, z toho cukry 3,7g, Tuky 1,7g, NMK 0,3g, Vláknina 8,2g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 475 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Slunečnicové bulky Vytvarujte asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky Těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb s pohankovou vlákninou 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb s pohankovou vlákninou 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Chléb Pro zdraví... z celozrnnou pohankou je zcela unikátní výrobek, který byl v r. 2008 oceněn na Mezinárodním potravinářském veletrhu Salima v kategorii TRENDY. Složení směsi Pšeničný škrob deproteinovaný, celozrnná pohanková mouka, lupinová mouka, zahušťovadlo guarová guma, lněné semínko, sůl, chlebové koření. Výživové hodnoty na 100g Energie 1425kJ/337 kcal, Bílkoviny 7,2g, Sacharidy 68g, z toho cukry 3,8g, Tuky 1,7g, NMK 0,3g, Vláknina 10,5g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 440 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Slunečnicové bulky Vytvarujte asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky Těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • Kukuřičná strouhanka 200 g

    Kukuřičná strouhanka 200 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Energetická hodnota ve 100 g výrobku: 1 454 kJ Bílkoviny 9,8 g Sacharidy 69,8 g Tuky 3,1 g Vláknina 10,3 g Sodík 0,02 g

    24 Kč -27% 33 Kč

  • NOMINA Obilninová instantní kaše rýžová 300 g

    skladem > 5 ks

    Má mnohostranné a snadné využití při přípravě stravy. Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy vhodný pro všechny věkové kategorie. Výrobek neobsahuje žádná sladidla, aromata ani barviva. Neobsahuje geneticky upravené organismy.

    36 Kč

  • Obilninová instantní kaše pohanková 300g

    skladem > 5 ks

    Příprava:Do teplého mléka přidáváme za stálého míchání kaši NOMINA, až docílíme požadovanou hustotu. Kaši je vhodné kombinovat s ovocem, ořechy,mléčnými výrobky, kakaem apod. Také je možné použít kaši jako zahušťovadlo do omáček a těst a dále jako pojivo do masových, zeleninových a ovocných směsí. Skladování a trvanlivost: Při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené v původním obalu. Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby. Upozornění: Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 10 mg na 100 g výrobku Doplňující informace:Semena pohanky jsou významným zdrojem vlákniny, železa, draslíku, fosforu, vápníku, mědi a vitamínů. Nejvíce je tato obilnina ceněna pro vysoký obsah rutinu, který působí léčivě na celý cévní systém. Rutin má schopnost zpevňovat zeslabenou stěnu cév, upravuje krevní tlak a zmírňuje potíže s křečovými žílami. Účinek rutinu násobí vitamín C. Známý je léčebný účinek pohanky při praskání žilek v oku, obličeji, při zvýšené krvácivosti, žaludečních vředech, střevních nádorech či při silné a déletrvající menstruaci. Dalšími důležitými složkami pohanky je např. vitamín cholin, který regeneruje jaterní buňky a napomáhá odbourávání tuku v játrech a kyselina linoleová, která snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Pohanka navíc obsahuje lehce stravitelnou bílkovinu (s vysokým obsahem podílu lysinu, tryptofanu, argininu a kyseliny asparagové), díky níž je ideální pro bezlepkovou dietu i pro jídelníček diabetiků. Díky svému vyváženému složení je pohanka rovněž ideální pro těhotné ženy i pro detoxikaci celého organismu.  

    42 Kč -9% 46 Kč

  • Rýžová instantní mouka 200 g

    skladem > 5 ks

    Užití Instantní rýžová mouka je vhodná k přípravě kaší, zahušťování polévek, omáček a směsí na masné, zeleninové a ovocné výrobky. Slouží jako výborná náhrada za pšeničnou mouku při výrobě trojobalu. Obsah lepku je nižší jak 10mg na 100g výrobku. Dávkování Dle návodu na obalu. Příznaky Celiakální sprue (dále jen CS) je společné označení pro celosvětově se vyskytující onemocnění dětí i dospělých. Jde o hereditámí autoimunní onemocnění vyvolané nesnášenlivostí lepku (gluténu). Lepek je bílkovinný komplex obsažený v povrchní části obilných zrn. Štěpné produkty lepku vyvolávají u geneticky vnímavých osob nepřiměřenou reakci imunitního systému s trvalou tvorbou autoprotilátek. Hlavním projevem jsou zánětlivé změny sliznice tenkého střeva s průjmy, chudokrevností, váhovým úbytkem a celkovou poruchou somatického i psychického vývoje. Pokud není lepek z potravy trvale a úplně vyloučen, dochází v průběhu doby k vyčerpání imunitního systému, onemocnění postihuje další orgány se vznikem přidružených autoimunitních chorob a četných komplikací, z nichž většina je život ohrožující.

    24 Kč -14% 28 Kč

  • Směs na kynutá těsta NOMIX Pro zdraví..., bezlepková 500 g

    Směs na kynutá těsta NOMIX Pro zdraví..., bezlepková 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Bezlepková směs NOMIX Pro zdraví... je vhodná k přípravě kynutých, třených i křehkých těst. Na našich stránkách naleznete inspirativní recepty na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale také třeba na pizzu nebo přílohový knedlík. Tento produkt se řadí mezi potraviny „bez lepku“, obsahuje méně jak 20 mg na 1 kg výrobku a splňuje tak přísnou normu stanovenou WHO a EU. Použité suroviny a další informace Deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka, kukuřičná mouka, lněná mouka, cukr, zahušťovadlo (guarová mouka), lecitin, kypřící látka (E450, E500) a sůl. Skladování: Při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30 °C, vždy uzavřené v původním obalu. Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby. Výživové hodnoty - 100 g směsi Energie: 1442 g, Bílkoviny: 6,2 g, Sacharidy: 71 g, Cukry: 3,2 g, Tuky: 1,9 g, NMK: 0,3 g, odík: 0,1 g, Vláknina: 7,4 g Balení obsahuje 500 g.

    42 Kč -39% 69 Kč

  • Pro zdraví... jáhlová směs bezlepková 400g

    Pro zdraví... jáhlová směs bezlepková 400g

    Akce

    skladem 1 - 2 ks

    Směs na výrobu noků, ovocných knedlíků a tvarohového těsta je výrobek z přirozeně bezlepkových surovin, neobsahuje umělá barviva, aroma ani konzervační látky. Splňuje tak náročné požadavky nejen pro bezlepkovou dietu, ale i dietu diabetickou. Návod k použití Přidáním vody nebo mléka, případně dalších ingrediencí, vymícháme těsto. Příklady receptů a použiti jsou uvedeny na obalu. Užívá se dle požadované receptury, základní použití 400g směsi + 600ml vody. Složení Jáhlová kaše, rýže, brambory, sůl, kypřicí prášek.

    44 Kč -15% 52 Kč

  • Goji - Kustovnice čínská 1 kg

    Goji - Kustovnice čínská 1 kg

    Akce

    skladem > 5 ks

    Goji (godži) jsou sušené plody kustovnice čínské (Lycium chinensis). Složení výrobku 100% sušená kustovnice činská. Semínka obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních (např. tryptofan či isoleucin) a až 21 stopových prvků (např. zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor). Goji jsou jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na zemi (což naznačuje už jejich jasně červená barva). Zamě původu: Čína

    366 Kč -23% 478 Kč

  • BIO Rozinky sultánky nesířené 150 g

    BIO Rozinky sultánky nesířené 150 g

    Výprodej Akce

    skladem > 5 ks

    Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Tyto sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka. Tyto rozinky jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany. Stejně jako ostatní sušené ovoce, i rozinky jsou koncentrovaným zdrojem energie, cukru a živin. Mimo jiné obsahují vlákninu (cca 5,4 g na 100 g) a v menším množství i železo, draslík a vitaminy řady B. Země původu Turecko. Balení obsahuje 150 g.

    26 Kč -35% 40 Kč

  • Datle vypeckované 200g-BIO

    Datle vypeckované 200g-BIO

    Výprodej

    skladem > 5 ks

    Bio datle vypeckované 200 g Sušené datle jsou typickou vánoční položkou, ale jsou daleko všestrannější. Datle s peckou jsou vynikající složkou stolních směsí oříšků, semínek a sušeného ovoce a zdravou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé pečené i nepečené deserty. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování. Povaříme-li datle v malém množství vody a následně rozmixujeme, získáme datlový sirup, velmi zdravé a všestranné sladidlo, které skladujeme v ledničce. Ve větším množství obsahují vlákninu (cca 5,4 g na 100 g), vitaminy řady B, draslík (více než banány), hořčík a železo. Mají nízký obsah sodíku. ZEMĚ PŮVODU: Tunis

    44 Kč -8% 48 Kč

  • Rozinky Modrý Thompson 200g-BIO

    Rozinky Modrý Thompson 200g-BIO

    Výprodej Akce

    skladem > 5 ks

    Bio rozinky Modrý Thompson 200 g Modrý Thompson jsou tmavé rozinky, které jsou výborné pro přímou konzumaci a do různých stolních směsí. Mají výraznou příjemnou chuť. Naše rozinky Modrý Thompson byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství na ekologické farmě ve Spojených státech. Rozinky jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany. Stejně jako ostatní sušené ovoce, i rozinky jsou koncentrovaným zdrojem energie, cukru a živin. Mimo jiné obsahují vlákninu (cca 5,4 g na 100 g) a v menším množství i železo, draslík a vitaminy řady B. Vynikající pro přímé mlsání. Lze je však použít i na pečení a vaření, do jogurtu, müsli a desertů. Jako náhražka cukru a ostatních sladidel. ZEMĚ PŮVODU: USA

    36 Kč -16% 43 Kč

  • PROTEIN KEX vanilka 40 g

    skladem > 5 ks

    Nejmodernější fitness výrobek. 30% - 33% Protein Nízký obsah cukru Bez lepku Vhodné pro diabetiky Obsahuje kolagen pro zdravé klouby a kůži Obsah minerálů proti svalovým křečím Složení: Bílkovinný premix 30,7% (sójový bílkovinný izolát, hydrolyzovaný kolagen, syrovátkový bílkovinný koncentrát, maltodextrin), rostlinný tuk (palmový, shea), kakaová poleva s fruktózou 10% (rostlinný tuk palmojádrového, sušená syrovátka, odtučněné kakao 14%, fruktóza 14 %, laktóza, maltodextrin, emulgátory / lecitiny polyglycerolpolyricínoleát /, aromata), kukuřičná mouka, bramborový škrob, řepkový olej, pohanková mouka, amarantová mouka, sušená syrovátka, sójová mouka, fruktóza, zahušťovadlo (guarová guma), aromata, kypřící látky (uhličitany sodné a amonné), sladidlo (sukralóza), emulgátor (lecithiny), kyselina listová. Může obsahovat arašídy, lískové ořechy, vejce, sezam. Obsah: 40 g

    29 Kč -9% 32 Kč

  • BIO ghí 450 ml

    skladem 1 - 2 ks

    Použítí Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla. Má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů - polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo. Neobsahuje laktózu a je přirozeně bezlepkové.

    246 Kč

  • Bio Nebio Prášek z nepraženého kakaa 150 g

    Bio Nebio Prášek z nepraženého kakaa 150 g

    Výprodej

    skladem 3 - 5 ks

    Popis: Jemně mletý nealkalizovaný prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů. Kakaovník pochází z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od farmářů z několika oblastí, a proto se může lehce měnit jeho barva a chuť. Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten používáme stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů. Je vhodný i do raw kuchyně. Složení: prášek z nepražených kakaových bobů se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla nejméně 10 %Obsah: 150gZemě původu: Ekvádor

    59 Kč

  • NOMINA Jáhlová cereální kaše bezlepková 300 g

    NOMINA Jáhlová cereální kaše bezlepková 300 g

    Akce

    skladem do 24 hodin

    Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 20 mg na 1 kg výrobku. Použité suroviny 60 % proso - jáhly, 40 % kukuřičná krupice Návod na přípravu Do teplého mléka přidáváme za stálého míchání kaši NOMINA, až docílíme požadovanou hustotu. Kaši NOMINA je vhodné kombinovat s ovocem, ořechy, mléčnými výrobky, kakaem apod. Kaši NOMINA je také vhodné použít jako zahušťovadlo do omáček, těst a dále jako pojivo do masových, zeleninových a ovocných směsí. Skladování: Při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30 °C, vždy uzavřené v původním obalu. Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby. Balení: 300 g Kde se vzaly tu se vzaly jáhly? Jáhly jsou loupané proso. Proso je pravděpodobně nejstarší kulturní plodinou, kterou z Asie do Evropy přinesly kočovné kmeny. Jáhly jsou významným zdrojem minerálů a vitamínů. Významný je také obsah draslíku, hořčíku a zinku. Z vitamínů mají vysoký podíl vitamíny skupiny B. Vysoký je i obsah vlákniny, bílkovin a také tuku.

    36 Kč -27% 49 Kč

  • NOMINA Cereální kaše výletní 60 g Doplněk stravy

    skladem > 5 ks

    Nominu výletní lze připravit pouze s horkou vodou. Její základ tvoří výživné obiloviny jako oves, ječmen a celozrnná špalda. Ty jsou doplněny sušeným kokosovým tukem. Pro kokosový tuk je charakteristické, že obsahuje přes 50 % mastných kyselin s krátkým nebo středně dlouhým uhlovodíkovým řetězcem. Takové tuky představují pro tělo vhodný rychlý zdroj energie, aniž by ovlivňovaly glykemii. S Nominou výletní jsme tak schopni za pár minut připravit pokrm, který nám dodá sílu pro náš výšlap. Výživovou hodnotu kaše samozřejmě zvyšuje i obsah rozpustné i nerozpustné vlákniny. A v každé porci křupe 5 g semínek chia. Složení kaše Ovesné vločky, celozrnná špalda, ječné kroupy, rýže natural, sušený kokosový tuk (kokosový tuk, glukózový sirup, mléčný protein), chia semínka, zvlhčující látka: xylitol, sůl. Výživové údaje na 100g směsi Energie 1744kJ/ 415kcal Tuky 13 g z toho nenasycené mastné kyseliny 7,9 g. Sacharidy 57 g z toho cukry 2 g. Vláknina 9 g Bílkoviny 12 g Sůl 0,3 g Vyrobeno v České republice. Balení obsahuje 60 g.

    17 Kč

  • 100% kokosová pasta Rapunzel 215 g

    skladem 3 - 5 ks

    Popis: Tato 100% kokosová pasta se vyrábí z dužin kokosů, které jsou namlety na hladkou pastu. Má pronikavou kokosovu vůni a chuť, lze ji využít při pečení, vaření - na základ omáček a polévek, či dezertů.  Neobsahuje emulgátory, proto se za nižších teplot usadí olej na povrchu. Před použitím můžete lehce zahřát na vodní lázni a promíchat. Složení: bio kokosHmotnost: 215gZemě původu: Srí Lanka Energetická hodnota 2893kJ/702 kcalTuky 69g - z toho nasycené mastné kyseliny 65gSacharidy 8,5g - z toho cukry 7,2gVláknina 12gBílkoviny 7,0gSůl  <0,1 g

    122 Kč -1% 123 Kč

  • Bio- Paprika sladká mletá 40g

    skladem 1 - 2 ks

    Popis: Od Mexika, přes Španělsko a Maroko až do Maďarska, takhle putovalo toto koření světem a tady všude se s ním v pokrmech budete setkávat velice často. Lákavá sytě červená barva a lahodná chuť, to jsou důvody, proč si toto koření získalo téměř každého z nás. Vaječné pokrmy, omáčky nebo pomazánky získají s tímto kořením něco navíc. Vyzkoušejte netradiční hlívový guláš, potěšíte jím nejednoho mlsouna.   Složení: Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Hmotnost: 40gZemě původu: Česká republika  

    42 Kč

  • Bylinná čajová směs Kojení 20x1,5g nálevové sáčky Doplněk stravy

    Bylinná čajová směs Kojení 20x1,5g nálevové sáčky

    Akce

    2 dny

    Aromatizovaný ovocný čaj s jestřabinou v nálevových sáčcích. Složení: Šípek bez semen (Cynosbati fructus sine semine) jestřabinová nať (Galegae herba) 20 % levandulový květ (Lavandulae flos) plod jeřábu černoplodého (aronie) (Aroniae fructus) přírodní citronové aroma plod černého rybízu (Ribis nigri fructus) přírodní pomerančové aroma Příprava: 1 nálevový sáček (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody a nechá se 5 - 8 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím. Balení: 20 x 1,5 g / bez přebalu Uchovávání: V suchu, při teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70 %. Uchovávejte mimo dosah dětí.

    36 Kč -22% 46 Kč

  • Pro zdraví... směs na bramborové těsto bezlepková 400g

    3 dny

    Směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a placek je výrobek z přirozeně bezlepkových surovin, neobsahuje umělá barviva, aroma ani konzervační látky. Splňuje tak náročné požadavky nejen pro bezlepkovou dietu, ale i dietu diabetickou. Návod na použití Přidáním vody nebo mléka, případně dalších ingrediencí, vymícháme těsto. Příklady receptů a použití jsou uvedeny na obalu. Užívá se dle požadované receptury, základní použití 400g směsi + 600ml vody. Složení Bramborová kaše, jáhly, kukuřice, rýže, sůl, kypřící prášek.

    44 Kč -10% 49 Kč

  • Ghí 720 ml

    3 dny

    Použítí a skladování Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla...má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů - polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Neobsahuje laktózu a je přirozeně bezlepkové.

    326 Kč

  • BIO Rýžový sirup 850 g

    3 dny

    Tento výrobek firmy SUNFOOD je vyroben z kvalitních surovin bez chemických barviv a konzervačních látek. Neobsahuje žádné živočisné tuky, vejce ani rafinovaný cukr. Rýžový sirup je zdravou náhražkou klasického bílého cukru. Lze jím sladit vaše oblíbené pokrmy a nápoje. Složení rýžový sirup Užití v kuchyni slazení, do pečiva, dezertů apod.

    126 Kč

Nejprodávanější značky

Akční nabídka do vaší schránky

Výhodné nabídky nemusíte hledat, pošleme vám je e-mailem.

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.

Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám