Oblíbené položky

Úvodní strana » Výrobci » S » SMART AD S.R.O.

SMART AD S.R.O.

Cena (Kč):

Značka

Druh zboží

Klíčová vlastnost

Neobsahuje

Forma výrobku

Jednotkové množství

Jednotkové množství látky

Produkty tohoto výrobce

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Při zadělávání těsta je možné chléb „vylepšit“ přídavkem různých semínek (len, sezam, dýně,…). Např. slunečnicová semínka jsou nejen zdrojem velmi cenných živin, ale vypadají v tmavém těstě velmi pěkně. K nakousnutí. Dobrou chuť! Složení Deproteinovaný pšeničný škrob,lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka, maltodextrin, jablkový prášek, koření. Výživové hodnoty na 100 g Energie 1445kJ/343 kcal, Bílkoviny 6,6g, Sacharidy 71g, z toho cukry 3,7g, Tuky 1,7g, NMK 0,4g, Vláknina 8,2g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 475 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká dvouhodinových programů „gluten free“ či sprint (PANASONIC, ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pícky chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně  do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45-60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) asi 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Z těsta můžete připravit i jiný typ pečiva např. Slunečnicové bulky : vytvarujte  asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky – těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb s pohankovou vlákninou 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb s pohankovou vlákninou 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Chléb Pro zdraví... z celozrnnou pohankou je zcela unikátní výrobek, který byl v r. 2008 oceněn na Mezinárodním potravinářském veletrhu Salima v kategorii TRENDY. Složení směsi Pšeničný škrob deproteinovaný, celozrnná pohanková mouka, lupinová mouka, zahušťovadlo guarová guma, lněné semínko, sůl, chlebové koření. Výživové hodnoty na 100g Energie 1425kJ/337 kcal, Bílkoviny 7,2g, Sacharidy 68g, z toho cukry 3,8g, Tuky 1,7g, NMK 0,3g, Vláknina 10,5g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 440 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Slunečnicové bulky Vytvarujte asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky Těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • Kukuřičná strouhanka 200 g

    Kukuřičná strouhanka 200 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Energetická hodnota ve 100 g výrobku: 1 454 kJ Bílkoviny 9,8 g Sacharidy 69,8 g Tuky 3,1 g Vláknina 10,3 g Sodík 0,02 g

    24 Kč -27% 33 Kč

  • Obilninová instantní kaše pohanková 300g

    skladem > 5 ks

    Příprava:Do teplého mléka přidáváme za stálého míchání kaši NOMINA, až docílíme požadovanou hustotu. Kaši je vhodné kombinovat s ovocem, ořechy,mléčnými výrobky, kakaem apod. Také je možné použít kaši jako zahušťovadlo do omáček a těst a dále jako pojivo do masových, zeleninových a ovocných směsí. Skladování a trvanlivost: Při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené v původním obalu. Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby. Upozornění: Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 10 mg na 100 g výrobku Doplňující informace:Semena pohanky jsou významným zdrojem vlákniny, železa, draslíku, fosforu, vápníku, mědi a vitamínů. Nejvíce je tato obilnina ceněna pro vysoký obsah rutinu, který působí léčivě na celý cévní systém. Rutin má schopnost zpevňovat zeslabenou stěnu cév, upravuje krevní tlak a zmírňuje potíže s křečovými žílami. Účinek rutinu násobí vitamín C. Známý je léčebný účinek pohanky při praskání žilek v oku, obličeji, při zvýšené krvácivosti, žaludečních vředech, střevních nádorech či při silné a déletrvající menstruaci. Dalšími důležitými složkami pohanky je např. vitamín cholin, který regeneruje jaterní buňky a napomáhá odbourávání tuku v játrech a kyselina linoleová, která snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Pohanka navíc obsahuje lehce stravitelnou bílkovinu (s vysokým obsahem podílu lysinu, tryptofanu, argininu a kyseliny asparagové), díky níž je ideální pro bezlepkovou dietu i pro jídelníček diabetiků. Díky svému vyváženému složení je pohanka rovněž ideální pro těhotné ženy i pro detoxikaci celého organismu.  

    42 Kč -9% 46 Kč

  • NOMINA Jáhlová cereální kaše bezlepková 300 g

    NOMINA Jáhlová cereální kaše bezlepková 300 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 20 mg na 1 kg výrobku. Použité suroviny 60 % proso - jáhly, 40 % kukuřičná krupice Návod na přípravu Do teplého mléka přidáváme za stálého míchání kaši NOMINA, až docílíme požadovanou hustotu. Kaši NOMINA je vhodné kombinovat s ovocem, ořechy, mléčnými výrobky, kakaem apod. Kaši NOMINA je také vhodné použít jako zahušťovadlo do omáček, těst a dále jako pojivo do masových, zeleninových a ovocných směsí. Skladování: Při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30 °C, vždy uzavřené v původním obalu. Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby. Balení: 300 g Kde se vzaly tu se vzaly jáhly? Jáhly jsou loupané proso. Proso je pravděpodobně nejstarší kulturní plodinou, kterou z Asie do Evropy přinesly kočovné kmeny. Jáhly jsou významným zdrojem minerálů a vitamínů. Významný je také obsah draslíku, hořčíku a zinku. Z vitamínů mají vysoký podíl vitamíny skupiny B. Vysoký je i obsah vlákniny, bílkovin a také tuku.

    36 Kč -27% 49 Kč

  • Směs na kynutá těsta NOMIX Pro zdraví..., bezlepková 500 g

    Směs na kynutá těsta NOMIX Pro zdraví..., bezlepková 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Bezlepková směs NOMIX Pro zdraví... je vhodná k přípravě kynutých, třených i křehkých těst. Na našich stránkách naleznete inspirativní recepty na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale také třeba na pizzu nebo přílohový knedlík. Tento produkt se řadí mezi potraviny „bez lepku“, obsahuje méně jak 20 mg na 1 kg výrobku a splňuje tak přísnou normu stanovenou WHO a EU. Použité suroviny a další informace Deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka, kukuřičná mouka, lněná mouka, cukr, zahušťovadlo (guarová mouka), lecitin, kypřící látka (E450, E500) a sůl. Skladování: Při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30 °C, vždy uzavřené v původním obalu. Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby. Výživové hodnoty - 100 g směsi Energie: 1442 g, Bílkoviny: 6,2 g, Sacharidy: 71 g, Cukry: 3,2 g, Tuky: 1,9 g, NMK: 0,3 g, odík: 0,1 g, Vláknina: 7,4 g Balení obsahuje 500 g.

    42 Kč -39% 69 Kč

  • Pro zdraví... jáhlová směs bezlepková 400g

    Pro zdraví... jáhlová směs bezlepková 400g

    Akce

    skladem 1 - 2 ks

    Směs na výrobu noků, ovocných knedlíků a tvarohového těsta je výrobek z přirozeně bezlepkových surovin, neobsahuje umělá barviva, aroma ani konzervační látky. Splňuje tak náročné požadavky nejen pro bezlepkovou dietu, ale i dietu diabetickou. Návod k použití Přidáním vody nebo mléka, případně dalších ingrediencí, vymícháme těsto. Příklady receptů a použiti jsou uvedeny na obalu. Užívá se dle požadované receptury, základní použití 400g směsi + 600ml vody. Složení Jáhlová kaše, rýže, brambory, sůl, kypřicí prášek.

    44 Kč -15% 52 Kč

  • Goji - Kustovnice čínská 1 kg

    Goji - Kustovnice čínská 1 kg

    Akce

    skladem 1 - 2 ks

    Goji (godži) jsou sušené plody kustovnice čínské (Lycium chinensis). Složení výrobku 100% sušená kustovnice činská. Semínka obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních (např. tryptofan či isoleucin) a až 21 stopových prvků (např. zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor). Goji jsou jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na zemi (což naznačuje už jejich jasně červená barva). Zamě původu: Čína

    366 Kč -23% 478 Kč

  • Jedlá soda 250 g

    Jedlá soda 250 g

    Výprodej

    skladem > 5 ks

    Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Použití produktu Potravinářská jedlá soda se používá ke kypření těst, ústní hygieně, při překyselení žaludku, v alternativní medicíně pak k počátečnímu odkyselení organismu a v kombinaci s javorovým sirupem. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka. Jako kyselá složka funguje např. med, zakysané mléčné výrobky, čokoláda. Například medové perníčky lze nakypřit jedlou sodou a výsledek je uspokojivější, než při použití kypřícího prášku. Doporučené dávkování Dávkování jedlé sody je daleko nižší, než dávkování kypřícího prášku, často se v receptu uvádí na špičku nože. U třených těst lze počítat s cca 1 moka lžičkou jedlé sody na 500 g sypkých složek. Složení produktu Jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný. Země původu: ČR Balení obsahuje 250 g.

    36 Kč

  • BIO Rozinky sultánky nesířené 150 g

    BIO Rozinky sultánky nesířené 150 g

    Výprodej Akce

    skladem > 5 ks

    Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Tyto sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka. Tyto rozinky jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany. Stejně jako ostatní sušené ovoce, i rozinky jsou koncentrovaným zdrojem energie, cukru a živin. Mimo jiné obsahují vlákninu (cca 5,4 g na 100 g) a v menším množství i železo, draslík a vitaminy řady B. Země původu Turecko. Balení obsahuje 150 g.

    26 Kč -35% 40 Kč

  • Umeocet 300 ml

    skladem 1 - 2 ks

    Umeocet Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie.

    59 Kč

  • Sezam černý neloupaný 100g-BIO

    skladem 1 - 2 ks

    Bio sezam černý neloupaný 100 g Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně. Černé sezamové semínko je velmi všestranné. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso. Ve skutečnosti lze přidat téměř všude - do polévky, omáčky na těstoviny nebo i guláše! ZEMĚ PŮVODU: Indie/Bolívie

    26 Kč

  • Datle vypeckované 200g-BIO

    skladem > 5 ks

    Bio datle vypeckované 200 g Sušené datle jsou typickou vánoční položkou, ale jsou daleko všestrannější. Datle s peckou jsou vynikající složkou stolních směsí oříšků, semínek a sušeného ovoce a zdravou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé pečené i nepečené deserty. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování. Povaříme-li datle v malém množství vody a následně rozmixujeme, získáme datlový sirup, velmi zdravé a všestranné sladidlo, které skladujeme v ledničce. Ve větším množství obsahují vlákninu (cca 5,4 g na 100 g), vitaminy řady B, draslík (více než banány), hořčík a železo. Mají nízký obsah sodíku. ZEMĚ PŮVODU: Tunis

    44 Kč -8% 48 Kč

  • Bio rakytníková šťáva 100% Beutelsbacher 0,33l

    skladem 1 - 2 ks

    Bio 100% rakytníková šťáva 330 ml Tato 100% šťáva je šetrně lisována z toskánských rakytníků, které jí propůjčují velmi příjemnou chuť. Rakytník je ceněný pro zdravotní účinky. Jeho šťáva obsahuje desetkrát více vitamínu C než citrónová šťáva a pouhé 3 lžíce stačí k pokrytí 50 % doporučené denní dávky vitaminu A. Co to je přímé lisování? Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte! Země původu: Německo Složení: lisovaná šťáva z rakytníku Upozornění: Vratná láhev, záloha 4 Kč bude připočtena k ceně výrobku. Obal můžete vrátit na jednom z našich odběrních míst nebo v jakékoli prodejně, kde vedou džusy značky Beutelsbacher. Výživové informace na 100g Energie 256 kJ / 61 kcal Tuky 3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g Sacharidy 4,8 g z toho cukry 4,5 g Vláknina 2 g Bílkoviny 1,2 g Sůl 0,03 g Vitamin C 60 mg (75 %) Rakytníková šťáva 100%. Není vyrobeno z koncentrátu. Pasterováno. Podíl ovocné složky 100 %. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 7 dnů.

    116 Kč

  • Bio sušené droždí aktivní 9g

    skladem 3 - 5 ks

    Bio sušené droždí BIOREAL 9 g Praktické šetrně sušené pekařské droždí, které je kultivováno na substrátu z bio obilí. Bez použití chemických živin, emulgátorů a regulátorů kyselosti! Obsah 9 g sušeného pekařského droždí postačuje na 500g mouky (= 1 kostce čerstvého droždí). Země původu: Německo Použití: Droždí důkladně promícháme s prosátou moukou a zpracujeme s dalšími přísadami dle receptu. Není nutno předem rozmíchat v tekutině! Těsto necháme vykynout jako obvykle.

    22 Kč -8% 24 Kč

  • Rýže Basmati natural 500g-BIO

    Rýže Basmati natural 500g-BIO

    Výprodej

    skladem 3 - 5 ks

    Bio rýže Basmati natural 500 g Basmati je oblíbená pro svou typickou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Natural rýže nebyla zbavena cenné vrchní slupičky a klíčku a je nezastupitelnou součástí zdravé kuchyně a makrobiotiky. Basmati je velmi všestranná a skvěle se hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám. ZEMĚ PŮVODU: Indie

    52 Kč -15% 61 Kč

  • Zelená káva se skořicí 200g

    Zelená káva se skořicí 200g

    Výprodej

    skladem 1 - 2 ks

    Zelená káva arabica se skořicí omezuje chuť k jídlu, spaluje tuky a podporuje metabolismus.

    256 Kč -12% 290 Kč

  • Špagety celozrnné RAPUNZEL 500g-BIO

    skladem 1 - 2 ks

    Tyto celozrnné špagety z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně ,,celozrnnou" chuť. Používáme je proto jako klasické špagety. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných špaget, volíme omáčky s méně výraznou chutí. A naopak, hutné omáčky s výraznou chutí a barvou, popřípadě se spoustou parmazánu na posypání, zamaskují i před zapřísáhlým odpůrcem zdravé výživy, že právě konzumuje ,,zrní"! SLOŽENÍ: mletá celá zrna tvrdé pšenice durum.

    39 Kč -7% 42 Kč

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb s lněnou vláklinou 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb s lněnou vláklinou 500 g

    Akce

    3 dny

    Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb. Složení směsi Deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, lněná vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, cukr, sůl, chlebové koření. Výživové hodnoty Energie 1375kJ/329kcal, Bílkoviny 6,8g, Sacharidy 70g, z toho cukry 3,7g, Tuky 1,7g, NMK 0,3g, Vláknina 8,2g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 475 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Slunečnicové bulky Vytvarujte asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky Těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • Bylinná čajová směs Kojení 20x1,5g nálevové sáčky Doplněk stravy

    Bylinná čajová směs Kojení 20x1,5g nálevové sáčky

    Akce

    skladem do 24 hodin

    Aromatizovaný ovocný čaj s jestřabinou v nálevových sáčcích. Složení: Šípek bez semen (Cynosbati fructus sine semine) jestřabinová nať (Galegae herba) 20 % levandulový květ (Lavandulae flos) plod jeřábu černoplodého (aronie) (Aroniae fructus) přírodní citronové aroma plod černého rybízu (Ribis nigri fructus) přírodní pomerančové aroma Příprava: 1 nálevový sáček (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody a nechá se 5 - 8 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím. Balení: 20 x 1,5 g / bez přebalu Uchovávání: V suchu, při teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70 %. Uchovávejte mimo dosah dětí.

    36 Kč -22% 46 Kč

  • NOMINA Obilninová instantní kaše rýžová 300 g

    3 dny

    Má mnohostranné a snadné využití při přípravě stravy. Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy vhodný pro všechny věkové kategorie. Výrobek neobsahuje žádná sladidla, aromata ani barviva. Neobsahuje geneticky upravené organismy.

    36 Kč

  • Rýžová instantní mouka 200 g

    3 dny

    Užití Instantní rýžová mouka je vhodná k přípravě kaší, zahušťování polévek, omáček a směsí na masné, zeleninové a ovocné výrobky. Slouží jako výborná náhrada za pšeničnou mouku při výrobě trojobalu. Obsah lepku je nižší jak 10mg na 100g výrobku. Dávkování Dle návodu na obalu. Příznaky Celiakální sprue (dále jen CS) je společné označení pro celosvětově se vyskytující onemocnění dětí i dospělých. Jde o hereditámí autoimunní onemocnění vyvolané nesnášenlivostí lepku (gluténu). Lepek je bílkovinný komplex obsažený v povrchní části obilných zrn. Štěpné produkty lepku vyvolávají u geneticky vnímavých osob nepřiměřenou reakci imunitního systému s trvalou tvorbou autoprotilátek. Hlavním projevem jsou zánětlivé změny sliznice tenkého střeva s průjmy, chudokrevností, váhovým úbytkem a celkovou poruchou somatického i psychického vývoje. Pokud není lepek z potravy trvale a úplně vyloučen, dochází v průběhu doby k vyčerpání imunitního systému, onemocnění postihuje další orgány se vznikem přidružených autoimunitních chorob a četných komplikací, z nichž většina je život ohrožující.

    24 Kč -14% 28 Kč

  • Pro zdraví... směs na bramborové těsto bezlepková 400g

    3 dny

    Směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a placek je výrobek z přirozeně bezlepkových surovin, neobsahuje umělá barviva, aroma ani konzervační látky. Splňuje tak náročné požadavky nejen pro bezlepkovou dietu, ale i dietu diabetickou. Návod na použití Přidáním vody nebo mléka, případně dalších ingrediencí, vymícháme těsto. Příklady receptů a použití jsou uvedeny na obalu. Užívá se dle požadované receptury, základní použití 400g směsi + 600ml vody. Složení Bramborová kaše, jáhly, kukuřice, rýže, sůl, kypřící prášek.

    44 Kč -10% 49 Kč

  • BIO Rýžový sirup 850 g

    3 dny

    Tento výrobek firmy SUNFOOD je vyroben z kvalitních surovin bez chemických barviv a konzervačních látek. Neobsahuje žádné živočisné tuky, vejce ani rafinovaný cukr. Rýžový sirup je zdravou náhražkou klasického bílého cukru. Lze jím sladit vaše oblíbené pokrmy a nápoje. Složení rýžový sirup Užití v kuchyni slazení, do pečiva, dezertů apod.

    126 Kč

Nejprodávanější značky

Akční nabídka do vaší schránky

Výhodné nabídky nemusíte hledat, pošleme vám je e-mailem.

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.

Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám