Oblíbené položky

Výsledek vyhledávání "zitny chleb"

Nalezeno 21 výsledků při hledani výrazu "zitny chleb"
Cena (Kč):

Značka

Druh zboží

Klíčová vlastnost

Určeno na

Neobsahuje

Počet ks

Jednotkové množství

  • DietLine Celozrnný žitný chléb 2ks/ 40g Doplněk stravy

    skladem do 24 hodin

    100% celozrnné pečivo. Mimořádně vhodný pro redukční režimy k eliminaci dietních chyb. Trvanlivost chleba je minimálně 6 měsíců. Potravina určená pro zvláštní výživu. Potravina pro diety s omezeným množstvím energie určené pro snižování tělesné hmotnosti. Dávkování 2-4 plátky denně po dobu úpravy tělesné hmotnosti.

    6 Kč

  • SEMIX Vícezrnný chléb 520 g

    SEMIX Vícezrnný chléb 520 g

    Akce

    4 dny

    Zdroj vlákniny! Dva plátky tohoto chleba obsahují průměrně 9,3 g vlákniny. Sypká směs na přípravu vícezrnného chleba s obsahem dýňových, slunečnicových a sezamových semínek. Vhodná do domácích pekáren i pro pečení v troubě. Složení sypké směsi Pšeničná mouka, žitná mouka, slunečnice 6 %, dýňová semínka 3 %, sezam 3%, sůl obohacená jódem, pšeničná bílkovina, ječný slad, sójová mouka, regulátor kyselosti (kyselina mléčná), enzym (hydrolázy, oxidoreduktázy). Výrobek může obsahovat stopy vajec, mléka, suchých skořápkových plodů a oxidu siřičitého. Výživové údaje ve 100 g výrobku - Energie 1120 kJ / 268 kcal, Tuky 6,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g, Sacharidy 38,8 g, z toho cukry 2,9 g, Vláknina 6,9 g, Bílkoviny 10,3 g, Sůl 1,4 g. Návod k použití směsi pro domácí pekárny Do pečicí nádoby nalijeme 350 ml vody (o teplotě cca 30 °C), ve které rozpustíme 4,5 g čerstvého nebo 3 g sušeného droždí. Přisypeme celé balení směsi Chléb vícezrnný, nastavíme pekárnu na odpovídající pečicí program v délce cca 3 – 3,5 hodiny (dle typu a návodu konkrétní domácí pekárny) a upečeme. Návod k použití směsi pro všechny trouby Do větší mísy nalijeme 320 ml vody (o teplotě cca 30 °C), vsypeme celé balení směsi Chléb vícezrnný a přidáme 7,5 čerstvého nebo 4,5 g sušeného droždí. Vše dohromady vypracujeme v tužší těsto (nejlépe ručně nebo hnětacími háky) a necháme 35 minut kynout v míse přikryté utěrkou na teplém místě. Po této době těsto promícháme a necháme v téže míse zakryté utěrkou kynout dalších 20 minut. Pak zpracujeme vykynuté těsto na pomoučeném vále v bochánek nebo veku, vložíme na olejem vymazaný plech nebo do vymazané pečicí formy a necháme ještě 35 minut kynout. Nakonec potřeme bochánek/veku vodou, vložíme do trouby předehřáté na 220 °C, po vložení snížíme její teplotu na 180 °C, a pečeme 60 minut. Důležitá upozornění Sušené droždí v zájmu kvality upečeného chleba nepřibalujeme. Použití sušeného droždí v různých obdobích intervalu jeho trvanlivosti může způsobit nedokynutí těsta nebo naopak jeho překynutí. Myslíme na kvalitu, proto doporučujeme používat nejlépe čerstvé droždí. Vyrobeno v České republice. Skladujte v suchu. Datum minimální trvanlivosti je jeden rok a je uvedeno na obale. 

    32 Kč -35% 49 Kč

  • DOVES FARM Chlebová směs tmavá bez lepku 1000 g

    DOVES FARM Chlebová směs tmavá bez lepku 1000 g

    Akce

    skladem do 24 hodin

    Směs na tmavý bezlepkový chléb je vhodná i pro pečení pizzy. Též vhodná pro vánoční či jiné cukroví. Vyrobeno bez ořechů, mléka, caseinu, vajec, lepku a sóji. Vhodné pro vegetariány a vegany. Skládá se z rýže, tapiocy, brambor, sarrasinu a karubinu. Recept na obalu Z receptu na obalu si upečete lahodný chléb, který má konsistenci podobnou žitnému chlebu a vydrží čerstvý několik dní. Z kilového balení upečete 2 bochníky chleba.

    89 Kč -25% 119 Kč

  • SEMIX Bio country chleba 540 g

    SEMIX Bio country chleba 540 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Sypká směs na přípravu tmavého chleba v BIO kvalitě s obsahem lněného, slunečniového a sezamového semínka. Výhody výrobku Nákupem BIO potravin upřednostňujete přirozené životní hodnoty v přírodě před jejím nešetrným obhospodařováním. Suroviny pro výrobu BIO potravin jsou získávány z kontrolovaných ekologických ploch, kde jsou pěstovány bez použití chemických přípravků a umělých hnojiv. Složení výrobku Pšeničná mouka*, žitná mouka*, lněné semínko*, slunečnicové semeno*, ovesné vločky*, sůl mořská, ječný slad*, sezamové semeno*, pšeničný lepek*, látka zlepšující mouku (kyselina askorbová E300), pekařský enzym. * suroviny z ekologické produkce. Výrobek může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, vajec, mléka, sóji a oxidu siřičitého. Výživové údaje ve 100 g výrobku - energie 1468 kJ / 350,6 kcal,  tuky 4,13 g,  sacharidy 64,7 g, bílkoviny 12,7 g. Doplňujícící informace Skladovací podmínky - Skladujte v suchu. Datum minimální trvanlivosti je jeden rok a je uvedeno na obale. Hmotnost chleba po upečení 750 – 780 g. Hmotnost balení 540 g (-3 %) Vyrobeno v České republice. Návod k použití pro domácí pekárny Do pečicí nádoby domácí pekárny vlijte 330 - 340 ml vody (o pokojové teplotě), přisypte celé balení směsi BIO country chleba a 4,5 g čerstvého droždí nebo 3,5 g sušeného droždí. Poté nastavte pekárnu na standardní pečicí program na chleba v délce trvání cca 3,5 hodiny (dle typu a návodu konkrétní domácí pekárny) a upečte. Návod k použití v elektrické troubě Do větší mísy vlijte 300 - 310 ml vlažné vody. Malé množství odlijte do misky a přidejte 8 g čerstvého nebo 5 g sušeného droždí a nechejte 10 minut bobtnat. Do zbytku přisypte balení výrobku, připravený kvásek, vše vypracujte v tužší těsto a nechte kynout 35 minut na teplém místě v míse překryté utěrkou.Poté těsto promíchejte a znovu nechte kynout 20 minut. Na pomoučeném vále zpracujte vykynuté těsto v bochánek nebo váleček (veku), který vložte na olejem vymazaný plech nebo do vymazané pečicí formy a ponechte ještě 45 min. kynout. Předehřejte troubu na 220 °C a mezitím potřete bochánek vodou. Pro lepší vybarvení kůrky můžete použít i olej. Po vložení do trouby snižte teplotu na 180 °C a pečte cca 60 minut. Pro lesklejší kůrku potřete chléb ihned po upečení vodou.

    42 Kč -29% 59 Kč

  • WOLFEBRRY Žitné vločky BIO 250 g

    WOLFEBRRY Žitné vločky BIO 250 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Žito je hned po pšenici nejpěstovanější obilninou u nás. Má o něco méně lepku než pšenice, proto pečivo z něj není tak kypré, zato je však sytější. Žito obsahuje hodně vlákniny, vitamíny skupiny B, kyselinu listovou, fosfor, hořčík, železo, selen a zinek a další látky prospěšné lidskému zdraví. A stejné látky najdeme i v žitných vločkách. Žitné vločky byste rozhodně neměli ve svém jídelníčku vynechat už kvůli vláknině, kterou v hojné míře obsahuje a která příznivě ovlivňuje fungování střev. Wolfberry žitné vločky jsou v bio kvalitě, a proto se nemusíte bát přídavných látek nebo chemických hnojiv. Vločky můžete používat coby zavářku do polévky, vařit z nich kaše nebo mixovat vlastní müsli na míru. Zajímavé je nahradit část mouky v těstu vločkami a upéci si zdravější chléb nebo třeba dalamánky. Žitné vločky lze před použitím rozvonět opražením dozlatova. Žitné vločky skvělé na müsli i pečení  Obsahují vlákninu, která prospívá správnému trávení. Žitné vločky obsahují řadu vitamínů a stopových prvků - např. draslík, fosfor, železo aj. Ideální pro rychlou snídani i zdravé pečení. BIO kvalita vhodná i pro vegetariány a vegany. Recenze zákazníka „Žitné vločky si přidávám do ranního müsli. Jsou o něco tvrdší než vločky z jiného obilí, takže pěkně křupou a skvěle po nich trávím.“ Výživové údaje žitných vloček Nutriční hodnoty ve 100 g: 1431 kJ, 342 kCal, bílkoviny 12 g, tuk 2 g, sacharidy 69 g, vláknina 5 g, voda 14 g. Minerály: Ca 64 mg, Fe 3,7 mg, K 530 mg, Na 40 mg, P 373 mg.Země původu: Holandsko.

    13 Kč -55% 29 Kč

  • Kvásek celozrnný žitný sušený BIO 125g

    3 dny

    Popis: Vhodné pro jednoduchou a rychlou přípravu na pečení domácího chleba či housek. Složení: kvašená žitná celozrnná moukaHmotnost: 125gZemě původu: Německo

    46 Kč

  • WOLFBERRY Žitná mouka celozrnná jemná BIO 400 g

    WOLFBERRY Žitná mouka celozrnná jemná BIO 400 g

    Výprodej

    skladem 3 - 5 ks

    Má bílou barvu s nádechem do šeda. Používá se jako základ těsta do pečiva, chlebů a perníkových výrobků. Použitím žitné mouky docílíme delší trvanlivosti a vláčnosti pečiva. Žitná mouka je snadno kombinovatelná s ostatními druhy mouk (dle vlastních poměrů, které si sami určíme, docílíme různých chutí a kvalit pečiva). Nutriční hodnoty ve 100 g: 1413 kJ,342 kCal, bílkoviny 12 g, tuk 2 g, sacharidy 69 g, vláknina 6,4 g. Země původu: Holandsko.

    18 Kč

  • HRISTINA přírodní šampon pro zdravé a silné vlasy s chmelem 200 ml

    skladem 3 - 5 ks

    Šampon s chmelem pro zdravé a silné vlasy je vhodný pro všechny typy vlasů. Chmel stimuluje buněčné dělení a extrakt v kombinaci s ostatními složkami šamponu stimuluje regeneraci buněk, hydratuje a posiluje a růst vlasů. Jako pěnidlo je v šamponu použita mydlice lékařská neboli saponaria officinalis, která byla ve středověku velmi uznávanou léčivou bylinou. Mydlice lékařská se běžně používá jako léčivá bylina s hojivými účinky při kožních nemocech, jako jsou např. ekzémy, akné. Má i vlastnosti vylučovat škodlivé toxiny. Mydlice lékařská má pěnivý účinek. Způsob použití Naneste na mokré vlasy a jemně masírujte až do husté pěny. Opláchněte a je-li to nutné můžete opakovat. Složení voda, jojobový olej, avokádový olej, pelargonie extrakt, mandlon hořká olej, kyselina citrónová, vitamín E, panthenol, kopřiva dvoudomá extrakt z listů, šalvěj výtažek z listů, kyselina askorbová, chmel extrakt, mydlice lékařská extrakt, sůl, citron

    112 Kč -10% 125 Kč

  • Bezlepkový chléb světlý 500g Labeta

    skladem do 24 hodin

    Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně. Návod na přípravu: Oba dva sáčky smícháme, přidáme 4 g sušeného nebo 10 g čerstvého droždí a 450 - 500 ml vlažné vody. Vařečkou v míse vypracujeme těsto (ne rukama), vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebičkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60-75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170-180° C asi 60 minut. Příprava v domácí pekárně: Do pekárny nalejeme 450-500 ml vlažné vody, vsypeme směs na chléb a na směs nasypeme sušené droždí. Pro pečení v domácí pekárně ĚTA použijeme program Sprint. Doba přípravy chleba včetně míchání, kynutí a pečení trvá asi 2 hod. Složení Bramborový škrob, rýžová mouka, sójová mouka, kukuřičná mouka, bramborové vločky, zahušťovadlo guar, jedlá sůl do 2,5%, kmín, cukr, sójový lecitin, rostlinný olej, kyselina askorbová, kyselina citrónová.

    39 Kč -11% 44 Kč

  • Carob svatoj. chléb 200 g

    skladem > 5 ks

    Karob (svatojánský chléb) je vynikající, chutnou a zdravou alternativou kakaa. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci nevyžaduje ani přidávání velkého množství tuku (při výrobě čokolády běžné). Pochází ze stromu, který roste hlavně na Středním východě, kde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Karob obsahuje 8% bílkovin, velký díl přirozeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápník, hořčík, draslík, a stopové prvky - železo, mangan, chrom, měď. Porovnáme-li jej s kakaem, má třikrát vyšší obsah vápníku, o třetinu méně kalorií a sedmnáctkrát méně tuku!

    19 Kč

  • Bezlepkový chléb tmavý 500g Labeta

    skladem do 24 hodin

    Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně. Návod na přípravu: Oba dva sáčky smícháme, přidáme 4 g sušeného nebo 10 g čerstvého droždí a 450 - 500 ml vlažné vody. Vařečkou v míse vypracujeme těsto (ne rukama), vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60-75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170-180° C asi 60 minut. Příprava v domácí pekárně: Do pekárny nalejeme 450-500 ml vlažné vody, vsypeme směs na chléb a na směs nasypeme sušené droždí. Pro pečení v domácí pekárně ETA použijeme program Sprint. Doba přípravy chleba včetně míchání, kynutí a pečení trvá asi 2 hod. Složení Bramborový škrob, rýžová mouka, sójová mouka, kukuřičná mouka, bramborové vločky, zahušťovadlo guar, jedlá sůl do 2,5%, carob, kmín, cukr, sójový lecitin, rostlinný olej, kyselina askorbová, kyselina citrónová, rozmarín.

    39 Kč -9% 43 Kč

  • Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta

    skladem do 24 hodin

    Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně. Oba dva sáčky smícháme, přidáme 4 g sušeného nebo 10 g čerstvého droždí a 450 - 500 ml vlažné vody. Vařečkou v míse vypracujeme těsto (ne rukama), vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60-75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170-180°C asi 60 minut. Doporučujeme použít domáci pekárnu Eta: Do pečící nádoby nalijeme 400-450 ml vlažné vody. Vsypeme směs na chleba a na směs nasypeme sušené droždí. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaši práce. Doba přípravy chleba včetně hnětení a kynutí trvá ca 2 hodiny (u ETY je to program Sprint či Rychlý). Postupujte podle návodu na obale. Složení Bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnice 9%, bramborové vločky, kukuřičná mouka, jedlá sůl, zahušťovalo guar, kmín, cukr, jedlá soda, barvivo karamel, kyselina askorbová, kyselina citrónová.

    44 Kč -8% 48 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb bílý 500 g

    skladem do 24 hodin

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení :BEZ LEPKU bezlepková směs [ kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný (oxid siřičitý), lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový , dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová a citrónová], deproteinovaný škrob pšeničný, sůl. Může obsahovat stopy vajec, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1535 kJ (367 kcal ), bílkoviny 4,0 g, sacharidy 81,6 g, tuky 2,2 g Obsah gliadinu je 1,68 mg / 100 g sušiny Návod k přípravě bílého chleba bezlepkového V přístroji - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit příslušný program a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -13% 62 Kč

  • SEMIX Chléb bez lepku 500 g

    SEMIX Chléb bez lepku 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Nyní jemnější struktura, lepší chuť. Vhodný pro pečení v domácí pekárně i běžné troubě. Oceněno Potravinářskou komorou. Vysoký obsah vlákniny 6,2 g ve dvou plátcích! Složení sypké směsi Pšeničný škrob deproteinovaný, jáhlová mouka, rýžová mouka, jablečná vláknina, sůl obohacená jódem, zahušťovadlo (guarová guma), cukr, kmín, emulgátor (mono a diglyceridy mastných kyselin, sójový lecitin), regulátor kyselosti (kyselina citronová). Výrobek může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, vajec, mléka, sezamu a oxidu siřičitého. Výživové údaje ve 100 g výrobku Energie 1050 kJ / 252 kcal, Tuky 4,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g, Sacharidy 48,1 gz toho cukry 0,5 g, Vláknina 4,6 g, Bílkoviny 2,1 g, Sůl 1,4 g Návod k použití směsi pro domácí pekárny Do pečicí nádoby nalijeme 400 ml vody (o teplotě cca 30 °C), přidáme 5 polévkových lžic oleje a celé balení směsi Chléb bez lepku. Pekárnu nastavíme na standardní pečicí program nebo na bezlepkový program. Doporučení doba pečení je 3,5 hodiny. Návod k použití směsi pro všechny trouby Do větší mísy nalijeme 400 ml vody (o teplotě cca 30°C), ve které rozpustíme 10 g čerstvého nebo 4 g sušeného droždí. Následně přidáme 5 polévkových lžic oleje a celé balení směsi Chléb bez lepku. Vše důkladně promícháme elektrickým šlehačem s hnětacími háky po dobu 5 minut. Těsto necháme v teple kynout 20 minut. Poté promícháme a takto připravené těsto vložíme do olejem vymazané pečící formy a necháme ještě 45 minut kynout na teplém místě. Před vložením do trouby potřeme chleba vodou. Totéž doporučujeme ještě několik minut před dopečením pro dosažení lesklejší kůrky. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ale ihned po vložení snížíme její teplotu na 180°C. Pečeme asi 60 minut. Další informace Hmotnost chleba po upečení 800 g. Hmotnost balení 500 g (-3%). Skladujte v suchu. Datum minimální trvanlivosti je jeden rok a je uvedeno na obale. Vyrobeno v České republice.

    49 Kč -17% 59 Kč

  • Pan Carré bílý krájený bezlepkový chléb

    skladem do 24 hodin

    Klasický bílý krájený chléb. Teď ještě nadýchanější v střídce a vyváženější v chuti. Ideální pro výborné toasty a chutné sendviče třeba na party. Složení: Voda, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, částečně odtučněné sušené mléko, neztužený rostlinný tuk, látka na zahuštění: moučka z guarových jader a E-464, dextróza, kvasnice, kypřicí látka: Monokaliumtartrat a Natriumhydrogen-carbonat, citronová vláknina, sůl, kyselina citrónová. Balení: 400 g (2x200 g) Analýza na 100 g: Bílkoviny 3,8g Uhlohydráty 70,1 g Tuk 22,2 g Kj 2078 Kcal 495

    82 Kč

  • KENWOOD BM 250 Pekárna chleba

    KENWOOD BM 250 Pekárna chleba

    Akce

    2 dny

    Rapid bake: rychlopečení -chléb je hotový za 58 minut 12 programů Marmeláda Bezlepkového chleba Možnost nastavit 3 velikosti bochníku: 500 g,750 g,1000 g Nastavení barvy kůrky chleba: světlá, střední, tmavá LCD displej s ukazatelem stavu programu Keep warm:pro udržení teploty po dobu 1 hod. Předprogramování až na 15 hodin Víko s průhledovým okénkem pro kontrolu pečení Odměřovací šálek a lžíce Ochrana proti přerušení přívodu elektřiny:Pekárna se restartuje a pokračuje v pečení v nastaveném programu Příkon: 480 W

    2 092 Kč -22% 2 690 Kč

  • NUTRIFREE Multricereální chléb single pack 2x40 g

    skladem > 5 ks

    Bez lepku, pšeničného škrobu, sóji, mléka, vajec, palmového oleje.S extra panenským olivovým olejem. Použití Konzistence plátků chleba Panfette se liší podle minut pečení. 3-4 minuty na 220°C pro měkký vnitřek obklopený křupavou kůrkou, 4-6 minut na 220°C pro větší křupavost, ideální pro přípravu brusket a topinek. Složení Voda, kukuřičný škrob, pohanková mouka, rýžový škrob, dextróza, slunečnicový olej, kukuřičná mouka, mouka Teff, quinoa mouka, extra panenský olivový olej, rostlinná bílkovina, emulgátor (E471), rostlinná vláknina, sůl, zahušťovadlo (guarová guma a xantanová guma), aromata. Ošetřeno na povrchu ethylalkoholem. Částečně pečený výrobek, dokončit pečením v troubě. Nutriční hodnoty na 100g Energetická hodnot 259 Kcal/1065 KJSacharidy 37,2 g - z toho cukr 4,4 gTuk 8,8 g - z toho nasycené 1,8 gVláknina 3,9 gBílkoviny 4,5 g

    29 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb slunečnicový 500g

    skladem do 24 hodin

    Bezlepková směs vhodná k přípravě chleba v domácí pekárně nebo běžné pečící troubě určená pro všechny pacienty, kteří dodržují bezlepkovou dietu. Příznaky: U batolat: neprospívá na váze, zvětšené bříško, nervozita, svalová slabost, zácpa, nedostatek železa, chudokrevnost. U školáků: nevysvětlitelná porucha růstu, ztráty na váze, opakující se nebo stále trvající bolesti břicha, průjem, zácpa, chudokrevnost z nedostatku železa, kyseliny listové, vitamínu B12, hypoplazie zubni skloviny, opakované aftozní stomatitidy, alopecie, nejasné zvýšení jaterních enzymů, izolovaný deficit IgA. U dospělých: nevysvětlitelná ztráta na váze (u žen hlavně po porodu), nevysvětlitelné pravidelně se opakující nebo stále trvající bolesti břicha, průjem, zácpa, chudokrevnost z nedostatku železa, kyseliny listové, vitamínu B12, hypoplazie zubní skloviny, opakované aftozní stomatitidy, alopecie, nejasné zvýšení jaterních enzymů, neplodnost mužů a žen, nejasná příčina osteopenie, atropatie, únavového syndromu, vaskulitidy, mikroskopické kolitidy, dráždivého tračníku, polyneuropatie, ataxie, myopatie, epilepsie s nálezem na CT nebo NMR, izolovaný deficit Iga. Celoživotní držení bezlepkové diety. Pekárna LIPA garantuje svým zákazníkům vysokou kvalitu těchto produktů, především dodržováním přísných kritérií při jejích výrobě. Hlavním předpokladem kvality a jistoty pro zákazníka dodržujícího bezlepkovou dietu je oddělená výroba bezlepkového pečiva od výroby pečiva běžného. Tuto podmínku splňuje Pekárna LIPA na 100%. Dále jsou pravidelně prováděny kontroly obsahu gliadinu v jednotlivých výrobcích. Tyto kontroly provádí akreditovaná laboratoř. Složení: bezlepková směs (pšeničný Škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar E412, emulgátor sojový lecitin E322, kyselina citrónová E330, látka zlepšující mouku kyselina askorbová E300), jablečná vláknina, slunečnicové semeno 2,9%, sůl s jodem.

    54 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Akce

    skladem 1 - 2 ks

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení : bezlepková směs ( pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka LP 20,dextroza,guarová mouka E 412 zahušťovadlo,emulgátor lecitin,kyselina citrónová E 330,kyselina askorbová E 300), jablečná vláknina,sůl s jodem. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1 350 kJ ( 322 kcal ), bílkoviny 3,11 g, sacharidy 72,7 g, tuky 1,64 g Obsah gliadinu je 2,36 mg / 100 g sušiny Přibaleno 10 g instantního droždí. Návod k přípravě tmavého chleba bezlepkového V přístroji Backmeister - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit program ¨Schnell ¨a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -22% 69 Kč

  • WOLFBERRY Karob svatojánský chléb BIO 400 g

    skladem 1 - 2 ks

    Trápí vás alergie na čokoládu? Snažíte se jíst zdravěji nebo shodit pár kil? Pak vás karob jistě zaujme. Je to dokonalá pochutina, má 3x vyšší obsah vápníku než kakao, o 1/3 méně kalorií a 17x méně tuku, prostě ideální do všech dezertů, moučníků, zmrzlin, pudinků, nápojů i pohárů. Karob se vyrábí z lusků středomořského stromu rohovníku. Možná, že jste se setkali také s názvy jako svatojánský chléb nebo chlebovník. Z lusků tohoto stromu se vyberou semena a lusky se pak rozemelou na jemný prášek.  Karob je zdravější, méně tučné a více sladké kakao Svatojánský chléb je velmi podobný kakau. Obsahuje 1/3 kalorií kakaa a 17x méně tuku. Karob můžete používat jako kakao, jen je zdravější a přesto více sladký. Obsahuje řadu prospěšných vitamínů a prvků. Wolfberry karob je v nejvyšší BIO kvalitě. Karob oproti kakau obsahuje daleko méně tuků. Zato však obsahuje více sacharidů, proto je sám o sobě sladký, takže pokrmy s karobem není třeba vůbec doslazovat. Karob obsahuje velký podíl vitamínů skupiny B, minerálních látek (draslík, hořčík, vápník) a stopových prvků (železo, mangan, nikl, chrom, měď), dále vlákninu, pektin a lignin. Naopak neobsahuje teobromin, a proto je vhodný i pro alergiky. Kakau se chuťově velmi podobá, jen je trochu světlejší barvy. Wolfberry karob pochází z ekologicky kontrolovaného zemědělství a je v BIO kvalitě. Recenze zákazníka „Karob je chutné zpestření v naší kuchyni. Používáme ho místo granka, je to určitě zdravější a děti rozdíl nepoznají a já jsem v klidu, že mlsají zdravěji.“ Složení: rozemletý lusk a dužnina plodu karobu. Země původu: Řecko. 

    66 Kč

  • Kenwood BM 450 Pekárna chleba

    Kenwood BM 450 Pekárna chleba

    Akce

    2 dny

    Domácí pekárna Dotykové ovládání: Touch sense Automatické přidávání ingrediencí Možnost nastavení 5 vlastních programů Vnitřní osvětlení Hnětací hák:pro promíchání a prohnětění těsta Horkovzdušné pečení Rapid bake: rychlopečení 15 programů Marmeláda Bezlebkový chleba Možnost nastavit 3 velikosti bochníku:500 g, 750 g, 1000 g Nastavení barvy kůrky chleba: světlá,střední,tmavá LCD displej: ukazatel stavu programu Keep warm: udržení teploty po dobu 1 hod. Předprogramování: 12 hodin Víko s průhledovým okenkém pro kontrolu pečení Odměřovací šálek Lžíce Příkon: 780 W

    4 016 Kč -20% 4 990 Kč

Nejprodávanější značky

Akční nabídka do vaší schránky

Výhodné nabídky nemusíte hledat, pošleme vám je e-mailem.

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.

Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám