Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

VITAGYN C - vaginální krém s kyselým pH 30g

84
6
starstarstarstarstar  84 %
VITAGYN C - vaginální krém s kyselým pH 30g
VITAgyn C® vaginální krém s kyselým pH. Obnova kyselého vaginálního pH, které se pohybuje mezi 3,8 a 4,4 potlačuje růst mikroorganizmů. Více informací
Kód výrobku: 104655
Běžná cena: 341 Kč (ušetříte: 25 Kč = 7 %)
Cena s DPH: 316 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku VITAGYN C - vaginální krém s kyselým pH 30g

(84 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Jelenka(27.03.2016)starstarstar

vlado415(06.05.2015)starstarstarstarstar

Používám jako prevenci. Nedráždí, voní a ještě se vcelku pohodlně a rychle aplikuje. Je sice dražší, ale účiný a zdraví je zdraví. Za mně rozhodně ano!

hkohoutice(09.11.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji.

BridgetA(23.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.09.2012)starstarstarstar

velmi rychlý účinek, hned lepší a zdravější pocit, jen možná je až příliš účinný a po ukončení jednoho cyklu užívaní, jsem měla pocit vaginální suchosti a i trochu podrážděnosti vnějších rodidel, ale možná to souvisí s tím, že se nepodařilo po dobu šesti dní zůstat bez styku, takže uvidím při příštím použití

PRO: opravdu dokonale upraví ph a i tím pocit
PROTI: asi neoriginální poznámka, ale cena
janine(05.05.2012)starstarstar

bohužel na mé problémy nebyl zvolen vhodně, proto zřejmě nezafungoval

PRO: konzistence a vůně
PROTI: vyšší cena
Ověřený zákazník(25.02.2012)starstarstarstar

Používám preventivně a zatím se osvědčil.

PRO: Bez zápachu, nemastný.
PROTI: Složitá aplikace.
Ověřený zákazník(07.12.2011)starstarstar

ještě jsem jej nepoužila, ale dostala jsem na něj doporučení

Ověřený zákazník(29.06.2011)starstarstarstarstar

Pokud zavádím Vitagyn tak 1x týdně jako prevenci, jsem bez problémů. Je to výborná věc, sice dražší, ale rozhodně se vyplatí. Všem, které trápí opakované vaginózy doporučuji!

PRO: Vitagyn je výborný, udržuje zdravé prostředí pochvy.
PROTI: Vyšší cena.
Iveta(27.04.2011)starstarstarstarstar

Dolorka(26.10.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu