Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Vincentka nosní sprej 25 ml

92
30
starstarstarstarstar  92 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
Vincentka nosní sprej  25 ml
Vincentka® nosní sprej - prostředek pro ošetření sliznice nosohltanu.Používá se pro zvlhčení sliznice celé nosní dutiny a nosohltanu především...Více informací
Kód výrobku: 2098
Cena s DPH: 129 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku Vincentka nosní sprej 25 ml

(92 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Lucinek1988(25.11.2016)starstarstarstar

jezura24@seznam.cz(13.09.2016)starstarstarstarstar

jana.lic@seznam.cz(14.08.2016)starstarstarstarstar

vyborna vec a za skvelou cenu. lepsi nez jine spreje na rymu

Simona 333(10.05.2016)starstarstarstarstar

na zvlhčení sliznic pomáhá

tereza.bicanova@seznam.cz(03.02.2016)starstarstarstarstar

Super! používám i pro svou malou dceru skoro odmalička (při rýmě i jako prevenci)

sidlinka(05.12.2015)starstarstarstarstar

monika.svajdova@seznam.cz(30.11.2015)starstarstarstarstar

trápila mě často suchá nosní sliznice, teď už je po problému :)

jitka1961(29.10.2015)starstarstarstarstar

Kažodenní večerní vstřík mi pomohl v létě od alergie.

Halouzkovaj@seznam.cz(22.08.2015)starstarstarstarstar

Dejnicka(20.07.2015)starstarstarstar

beate(29.06.2015)starstarstarstarstar

hanele02(07.04.2015)starstarstar

Mám raději mořské vody ve spreji, podle mě více zabírají.

fifefo(18.10.2014)starstarstarstarstar

chottovavendula(03.09.2014)starstarstarstarstar

zvlhčí nosní sliznici, svůj účel plní dobře

sapolarka@seznam.cz(01.03.2014)starstarstarstar

veronika.sedlakova@seznam.cz(19.12.2013)starstarstarstarstar

hanee11(22.11.2013)starstarstarstarstar

veruna77(16.09.2013)starstarstarstar

kravarova.h(28.05.2013)starstarstar

KatyStepan(19.01.2013)starstarstarstarstar

libuse(17.01.2013)starstarstarstarstar

Debora(18.12.2012)starstarstarstarstar

Lenicka(12.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(23.09.2012)starstarstarstar

Spojena

jarmi222(10.08.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(30.07.2012)starstarstarstarstar

Konečně nosní sprej, který je na přírodní bázi. Pokud mi nezaberou kapičky typu Olynth do 3 dnů, přecházím na Vincentku, která mi alespoň neleptá sliznici.

PRO: Konečně nosní sprej, který je na přírodní bázi. Pokud mi nezaberou kapičky typu Olynth do 3 dnů, přecházím na Vincentku, která mi alespoň neleptá sliznici.
mjacek(04.05.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(13.02.2012)starstarstarstar

X

Ověřený zákazník(26.12.2011)starstarstarstarstar

Na zvlhčení sliznice, když se topí nebo má jen člověk pocit sucha, je výborná. I do krku.

Ověřený zákazník(09.10.2011)starstarstarstarstar

super cena

PRO: dobrý nosní sprej pro ranní čištění nosu dětí
Miroslava(30.08.2011)starstarstarstarstar

maverick9(01.07.2011)starstarstarstarstar

s nástavcem do nosu i do krku

Vladan(03.06.2011)starstarstarstar

jitkamalurova(06.02.2011)starstarstarstarstar

chossova(20.04.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu