Velmi kvalitní škrob v kuchyni využívaný k zahušťování jídel.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kuzu je pnoucí rostlina podobná vinnému keři. Jeho kořen je velmi tuhý a má obrovskou sílu, dokáže prorůst i skálou.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1454 kJ/342 kcal, Tuky 0,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 84,7 g z toho cukry 0 g, Bílkoviny 0,3 g, Sůl 0,05 g.
Japonsko
Zahušťování jídel (běžně jako škrob) úprava omáček polévek dezerty sladká jídla úprava ovoce a jeho neutralizace. Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1 - 2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední. Lžičku kuzu rozmícháme v trošce studené vody, nalijeme do vařící vody a vaříme za stálého míchání, až se tekutina zprůhlední. Podáváme vlažné 2x - 3x denně, vždy mimo jídlo (půl hodiny před nebo hodinu po jídle).
Spotřebujte nejlépe do: datum uvedeno na obalu. Určeno k dalšímu tepelnému zpracování. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Balení obsahuje 50 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.