Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

SUDOCREM zinková mast 60 g

91
32
starstarstarstarstar  91 %
akceSUDOCREM zinková mast 60 g
Sudocrem - zinková mast je antiseptický víceúčelový ochranný krém, vhodný především k ochraně pokožky dětí. Více informací
Kód výrobku: 90727
Běžná cena: 129 Kč (ušetříte: 50 Kč = 39 %)
Cena s DPH: 79 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pátek 9.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku SUDOCREM zinková mast 60 g

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
geizy206(27.05.2016)starstarstar

Není špatná.Body srážím za ty ropné přísady.

janiie.luck@email.cz(14.04.2016)starstarstarstarstar

ireenaa(01.11.2015)starstarstarstarstar

Rendy2606(25.01.2015)starstarstarstarstar

claire17(23.11.2014)starstarstarstarstar

krcmarovadenisa@seznam.cz(22.09.2014)starstarstarstarstar

gabi.benesova@gmail.com(23.07.2014)starstarstarstarstar

lucielo(18.07.2014)starstarstarstarstar

katka.zahradnikova@seznam.cz(17.06.2014)starstarstarstarstar

Morien(20.04.2014)starstarstarstarstar

Používám na pupínky a iritovanou kůži, maximální spokojenost.

janaova@volny.cz(19.04.2014)starstarstarstarstar

lucik11(12.03.2014)starstarstarstarstar

funfajpv649499(10.11.2013)starstarstarstarstar

monika789(07.09.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.06.2013)starstar

výborný na jakoukoli vyrážku či akné, moc doporučuji

xxpetulaxx(24.03.2013)starstarstarstarstar

jiridockal(12.03.2013)starstar

ucinek asi po mesici pouzivani nepozoruji. pouzivam obcas na akne a na ekzem ci drobne ranky

k8os(27.02.2013)starstarstarstarstar

Velká spokojenost, používám na pupínky, krásně urychluje hojení.

bubbagump(17.02.2013)starstarstar

Slušný hojivý účinek na akné, ale není to zase žádný zázrak.

Locika(15.02.2013)starstarstarstarstar

DHrabalkova(22.01.2013)starstarstarstar

Compeador(15.01.2013)starstarstarstarstar

Marka(08.01.2013)starstarstarstarstar

Skvělý krém,téměř na cokoliv.

PRO: šikovné balení,příjemná ("bylinková") parfemace, hojí pupínky(akné) - i stroupky po pupínku...Hustčí konzistence, není pruhledný (bílý),přiměřeně mastný. Možné koupit v ruzných hmotnostech-velikostech balení.
PROTI: Vyšší cena s porovnáním jaké je ho množství.
gigiel(08.01.2013)starstarstarstarstar

pernicovao(07.01.2013)starstarstarstar

Prevence plenkových opruzenin, balení vhodné na cesty nebo pro starší děti, které už nemažete při každém přebalení.

Jeanett(27.12.2012)starstarstarstarstar

Sudocrem som si zakupila na doporucenie v diskusii, kde ho odporucali na obcasne akne - bolak. Pomohol za 24 hodin.

PRO: rýchle zlepsenie stavu pokožky
zuzana(25.12.2012)starstarstarstarstar

je skvělý i na pupínky a akné - nanesu vrstvičku, nejlépe na noc zalepím náplastí bez polštářku, aby se krém neotřel a do rána je to buďto úplně pryč, nebo alespoň lepší

PRO: funguje perfektně zanícená místa na kůži mizí do druhého dne příjemné voní dobře roztíratelný
Lucie007(24.11.2012)starstarstarstar

renata.kovacova@vscht.cz(05.11.2012)starstarstar

Birchwood(17.10.2012)starstarstarstarstar

kkristyna(30.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(12.08.2012)starstarstarstarstar

Kvalitní, ale dražší přípravek.

Ověřený zákazník(09.08.2012)starstarstarstarstar

Super na akné a zarůstající chloupky:)

Ověřený zákazník(27.07.2012)starstarstar

Koupeno na základě kladných referenci na netu, zatím vyzkoušeno jen krátkodobě, jeví se OK.

marka1996(17.07.2012)starstarstarstarstar

Jednoduše skvělý. Zakoupila jsem ho na akne-záda,obličej. Pomáhá. Dávam si ho pod make-up. Zdá se mi,že docela i kryje.

Ověřený zákazník(07.07.2012)starstarstarstarstar

pouzivam k osetreni zadecku dcerky a jsem spokojena

Ověřený zákazník(18.06.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt jsem dostala jako vzorek v porodnici a po několika aplikacích, nejen na dětský zadeček, se stal oblíbeným prostředkem v rodině. Skvěle léčí akné, exémy, potníčky. Nezanechává skvrny na oblečení, stačí poze tenká vrstva několikrát denně. Skvěle zabraňuje opruzeninám (lepší než Bepanthenol).

PRO: Zabraňuje opruzeninám Výborný na potníčky a akné Hojí exémy Skvělá cena
Marka(20.05.2012)starstarstarstar

Doporučuji...Příště si určitě koupím trošku větší balení...60g je přece jenom docela málo...

PRO: Hezká vuně..dobře se roztírá....Koupila jsem si ho na akné (obličej,záda) mám ho zatím asi týden,ale zdá se mi,že trošku pomáhá,každopádně za tu cenu stojí,i kdybych si s ním měla mazat suchou pokožku na nohách !!!
PROTI: nenapadá mě nic....
Lenka(18.04.2012)starstarstarstarstar

kvalitni a ucinny krem proti opruzeninam, sikovna velikost

PRO: idelani velikost do prebalovaci tasky na cesty
PROTI: zadna
ivana(10.04.2012)starstarstarstarstar

výborný krém za dobrou cenu na různé použití

PRO: široké spektrum použití jemná konzistence příjemná parfemace
PROTI: ? asi nic
satanelka(21.11.2011)starstarstarstarstar

oblíbený produkt používaný celou rodinou

PRO: univerzální rodinná mast
PROTI: zanechává bílé stopy
lucii(11.10.2011)starstarstarstarstar

Nejlepší, co může být, používám od narození a jsem nad míru spokojena. I kamarádky, co používají, si nemohou vynachválit. Už bych neměnila.

Picrochol(20.07.2011)starstarstarstarstar

nemecek.ma(24.04.2011)starstarstarstarstar

martina 12(20.10.2010)starstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu