Rostlinný nízkoglykemický sirup s vysokým obsahem fruktózy.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Rostlinný nízkoglykemický sirup s vysokým obsahem fruktózy Sirup je vyráběný speciální technologií odpařování ve vakuu při teplotě do 45°C. Díky úpravě při nízké teplotě v něm zůstávají všechny výživné hodnoty a enzymy zachovány a nedochází ke karamelizaci cukrů. Zdravější alternativa cukru, tepelně upravovaným sirupům a sladům. Díky vysoké sladovosti stačí menší množství, tedy i méně kalorií. Díky vysokému obsahu fruktózy má sirup z agáve všechny výhody tohoto populárního sladidla. Fruktóza je sladší než řepný cukr a stejné sladkosti pokrmů dosáhneme s polovinou kalorií. Proto je vhodným sladidlem pro lidi s nadváhou a při redukčních dietách.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.