Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří
S touto směsí se podaří bezlepkový bílý chléb ve všech oblíbených formách, jakož i vánočka, focaccia nebo pizza. Tato směs je vhodná pro pečení bezlepkového chleba volně i v domácích pekárnách a obsahuje cenné lupinové proteiny!
Díky nové receptuře zaručuje směs Mix B ještě jednodušší manipulaci při přípravě, těsto se snadněji tvaruje a je vhodné jak pro recepty s pečicí formou, tak bez ní. Výsledek je opticky i chuťově lepší než předtím.
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Chleby bez lepku lze skladovat v mrazáku 4–6 měsíců. Proto je možné čerstvé, vychladlé pečivo zamrazit do zamrazovacích sáčků.
Země původu: Rakousko.
Balení obsahuje 1000 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.