Saturejka se velmi dobře se hodí všeobecně ke všem typům luštěnin, kterým propůjčí trošku více šmrncu její peprně ostré aroma.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Saturejka - ,,partner luštěnin" - To, že se saturejka hodí k fazolím, není žádné velké překvapení. Velmi dobře se hodí všeobecně ke všem typům luštěnin, kterým propůjčí trošku více šmrncu její peprně ostré aroma.
Chuť trošku připomínající tymián, mátu a mjoránku je výborná k bramborám, zelí a kořenové zelenině. Kořeněné lístky necharakterizují jen nespočet pokrmů středomořské kuchyně, nýbrž hrají velkou roli také v kulinářství balkánu.
Obzvlášť dominantní je v bulharských zelných závitcích, národním pokrmu, kde se naplní zelné listy masem, rýží a cibulí a okoření saturejkou, paprikou, koprem a petrželkou.
Tip: v ideálním případě přidat až ke konci vaření.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.