Lékárna.cz

REJ Sušenky celozrnné pomerančové s chia 34 g

REJ Sušenky celozrnné pomerančové s chia 34 g REJ Sušenky celozrnné pomerančové s chia 34 g

Celozrnné sušenky s pomerančovými kousky a chia semínky v praktickém porcovém balení.

Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

REJ Sušenky celozrnné pomerančové s chia 34 g

Cereální celozrnné sušenky s pomerančovými kousky a semeny chia (Salvia hispanica) tenké a křehké. Originální receptura vznikla ve spolupráci s Ing. Petrem Havlíčkem.

Výhody produktu

  • celozrnné cereálie více než 80 %
  • vysoký obsah vlákniny
  • bez palmového tuku
  • bez vajec

Složení produktu

Cereální směs (celozrnná pšeničná mouka 78%, celozrnná žitná mouka 5%, pšeničná mouka), řepkový olej, sirup z invertního cukru, cukr, bambusová vláknina, kandovaný pomeranč 4% (kostky pomerančové kůry, glukózo-fruktózový sirup, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervanty: sorban draselný, oxid siřičitý), semena chia (Salvia hispanica) 1%, kypřící látky: hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný, aroma.

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1800 kJ | 431 kcal
Bílkoviny 5,9g
Sacharidy 64g
z toho cukry 20g
Tuky 1,5g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,2g
Vláknina 7,3g
Sůl 0,27g

Země původu

Česká republika

Množství v balení

Balení obsahuje 34 g (4 tenké sušenky v balení).

Skladování

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem a přímým sluncem.

REJ Sušenky celozrnné pomerančové s chia 34 g

100 %
Hodnotili: 2 zákazníci
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Kód výrobku:
454122
Kód EAN:
8594038916669
Držitel rozhodnutí:
Země původu:
Česko
REJ Sušenky celozrnné pomerančové s chia 34 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.