Mouka špaldová polohrubá BIO je vhodná k přípravě litých těst na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je také vhodná na třená a šlehaná těsta.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Všestranná polohrubá špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
ŠPALDOVÁ mouka polohrubá*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Lepek
Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Energetická hodnota 1 511 kJ/356 kcal |
|
---|---|
Tuky: |
1,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: |
0,1 g |
Sacharidy: |
72,0 g |
z toho cukry: |
0,7 g |
Vláknina: |
3,5 g |
Bílkoviny: |
12,0 g |
Sůl: |
0,01 g |
1000 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.