Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
66 Kč
Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
69 Kč
doprava ZDARMA od 499 Kč
Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
120 Kč
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
69 Kč
Tmavý bulgur je typický svojí oříškovou chutí a lehkou stravitelností…
40 Kč
Granulát z pšeničných otrub a celozrnné pšeničné mouky obohacený o…
89 Kč
Lámanka z pohanky ve vaší kuchyni najde široké využití jako zavářka…
52 Kč
Bulgur je lehce stravitelný a má skvělou chuť. Výborný je jako…
36 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, má lehce oříškovou…
65 Kč
Quinoa má v kuchyni široké využití – připravte si z ní úžasné…
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.