Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Lyofilizované švestky, tedy švestky sušené mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci.
Mrazem sušená švestka.
Energetická hodnota 1618 kJ/385 kcal, tuky 0,59 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,24 g, sacharidy 90,2 g, z toho cukry 60,8 g, bílkoviny 3,68 g, sůl 0 g.
Srbsko
100 g
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.