Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Lyofilizovaná broskev, tedy broskev sušený mrazem, prochází procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. .
Energetická hodnota 1360 kJ/325 kcal, tuky 0,84 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,84 g, sacharidy 67,9 g, z toho cukry 61,06 g, bílkoviny 5,8 g, sůl 0 g.
Německo
100 g
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.