Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

OCUflash gtt. 2 x 10 ml

88
16
starstarstarstarstar  88 %
akceOCUflash gtt. 2 x 10 ml
OCUflash® je speciální oční roztok s přídavkem výtažku ze světlíku lékařského. Je určen ke vkapávání do očí nebo k výplachům očí. Více informací
Kód výrobku: 73925
Běžná cena: 114 Kč (ušetříte: 25 Kč = 22 %)
Cena s DPH: 89 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku OCUflash gtt. 2 x 10 ml

(88 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
hypony(11.08.2016)starstarstarstarstar

Zabral perfektně u syna na ucpaný kanálek v 1. týdnu po narození.

svoma2(22.07.2016)starstarstarstar

Stanley1(11.12.2015)starstarstarstarstar

barcolaska(26.06.2015)starstarstarstarstar

j11j11(01.08.2014)starstarstarstarstar

martinpetulcin(28.03.2014)starstarstarstarstar

přírodní kapky do očí i k výplachům, dobrá cena, výhodou 2 ks v balení (protože po otevření mají krátkou trvanlivost jako všechny oční kapky)

Lennusska(05.06.2013)starstarstarstarstar

Zdenka Drábková(16.02.2013)

nevím, že bych si někdy toto objednávala, kontaktní čočky nemám a nikdy jsem neměla

PRO: nic
PROTI: nic
Ověřený zákazník(06.01.2013)starstarstarstar

Kapky používám na běžné kapání do oka. Oči po něm nepálí a to je mám docela citlivé. Složení s přírodními výtažky jenom vítám.

renata.lauerova@cz.ttesa.net(06.01.2013)starstarstarstarstar

perfektní kapky

Lucie007(24.11.2012)starstarstarstar

blazkovaludmilka@seznam.cz(12.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(10.11.2012)starstarstarstarstar

pomáhá unaveným očím

PRO: velmi dobré
Tlam(30.10.2012)starstarstarstar

Kvalita za rozumnou cenu. Očím uleví. Na druhou stranu nemají nic navíc, mě např. proti zarudnutí nepomohly.

rostlinka(04.10.2012)starstarstarstar

Cenově výhodné kapky, je fajn, že jsou tam dvě lahvičky. Vhodné i pro citlivé oči.

jamavo(21.08.2012)starstar

latalova(19.08.2012)starstarstarstarstar

výborné kapky do očí

Ověřený zákazník(13.07.2012)starstarstarstar

Nebyl objednán pro mně,ale dotyčný jej používá dlouhodobě.

Ověřený zákazník(19.05.2012)starstarstarstarstar

Účinný při zarudnutí očí následkem alergie. Lze užívat i během těhotenství a kojení.

PRO: lze užívat i v těhotenství a při kojení
PROTI: žádné
Lenicka(10.03.2012)starstarstarstar

Jaroslav Kubík(02.03.2012)starstarstarstarstar

výrobek splnil očekávání

PRO: vyhovuje
PROTI: neznám nic
tradesman(20.12.2011)starstarstarstarstar

Karel Nedvěd(03.12.2011)starstarstarstarstar

Odstranění prachu z očí.Zklidnění zánětu spojivek.Dobře se dávkuje.Praktické balení.

PRO: Výplach očí.Zklidnění zánětů.
lilu99(15.04.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu