Podrobné informace

Informace o produktu

Výrobce: Soigner s.r.o.
Značka: NEXTRIN
Kód výrobku: 76109
Kód EAN: 8594067820098
Držitel rozhodnutí: Soigner s.r.o.

Recenze (2)

Recenze produktu Nextrin 24 hodin 2 x tbl. 60 Soigner

Recenze od 2 uživatelů s celkovým hodnocením 80 %.

Přidat recenzi produktu

(0) (0)

100 %

(0) (0)

60 %

Diskuze (33)

Diskuze k produktu Nextrin 24 hodin 2 x tbl. 60 Soigner

Přidat nový příspěvek do diskuze

(0) (0) (2) 10/12/2007

Žaneta P. - Vzkaz pro boubelinky..jako jsem bývalá já...

Musím se Vám pochlubit, našla jsem konečně preparát který mi naprosto změnil život...=) Vyzkoušela jsem snad vše co na trhnu je od Lipoxalu, čajů, potících pásů na problémové partie, koktejlů kdy jsem nemohla nic jít, všechno možné a vše zbytečné....nic nepomohlo nebo jen na dočasnou dobu, byla jsem nešťastná a nevěděla co dělat...až přítel začal dělat u společnosti která mi představila firmu… Více

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (1) 18/10/2007

Irena N. - Nextrin - BEZ ÚČINKU !!!

neshodila jsem ani kilo! jsem důchodce a bylo nákladné zakoupil bal. 2x60tbl. Nextrinu - jsem velmi zklamána! inedvedicka.volny.cz

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (0) 09/08/2007

Milada H. - nextrin

ja zatim docela hubnu, ale myslim, ze je to hlavne zmenou jidelnicku. prihlasila jsem se do ty souteze, ale ztratila jsem ucet. nemohl byste mi ho nekdo (kdo ho nepotrebujete) poslat postou? prosiiim!!!! kdyz tak napiste mail: milada.novotna-hencova@seznam.cz. moc diky

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (0) 06/08/2007

Petra T. - Nextrin

Právě jsem načala poslední platíčko tohoto přípravku a musím říct, že mě velice zklamal. Nezhubla jsem ani 1 kg a to jsem poctivě cvičila a ještě zavedla zeleninové večeře. Zajímalo by mě, zda je vůbec nějaký preparát na hubnutí účinný.

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (0) 13/07/2007

Michaela P. - 1.týden

No já ho beru teprve pár dní, ale musim říct, že nemam chutě a dokážu do sebe nacpat jen polovinu toho, co jsem dokázala sníst předtím. Docela dobrý :o) Jinak když jsem se vážila na své digitální váze, tak je tam vidět malilinkaté zlepšení :o) Takže k tomu baštění pilulek přidám ještě hodně pohybu (kolo,posilovna,bazén) a uvidím co vám povím za měsíc :o)

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (2) 09/07/2007

Eva M. - Nextrin x EBS

Ahoj všichni spoluhubnoucí. Máte někdo zkušenost s Nextrinem i EBS. Teď jsem využívala 2 měsíčnáí dávku EBS, ale bohužel jsem nezhubla ani kilo, ani centimetr. Podotýkám, že se ani normálně nijak nepřejídám, jím spíš zeleninu, celozrnné výrobky atd. Potřebu dolů tak 4 kg, ale bohužel nic. Teď se mi nechce vyhazovat další peníze za něco co by třeba taky vůbec nepomohlo. Díky za odpovědi a… Více

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (1) 01/07/2007

Petra J. - petra

můžu užívat nextrin,pokud užívám dlouhodobě antidepresiva?

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (0) 18/06/2007

Alena V. - :)

pardon... 2. měsíc

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (2) 09/06/2007

Vlasta T. - Mám EBS

už 14 dní beru EBS a nic ani cm ani kg, tsdy čtu , že vám Nextrin zabírá, já totiž dělám na směny a nejím pravidelně, tak zvažuji, že ho také zkusím, opravdu se hubne?

Vstoupit do diskuze

(0) (0) (1) 21/05/2007

Nikola C. - nextrin

Dnes jsem zakoupila první balení, tak uvidím. Jinak musím podotknout, že v lékárně jsem koupila balení 2 x 60 tbl. za 479,- Kč.

Vstoupit do diskuze