Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

NEFDESANTÉ Omega 3 - 90 kapslí

92
30
starstarstarstarstar  92 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.

 

NEFDESANTÉ Omega 3 - 90 kapslí
Spolehněte se na tento doplněk stravy. Omega 3 přispívá k normální činnosti srdce, mozku a zraku a chrání tělo před oxidativním stresem. Více informací
Kód výrobku: 70387
Běžná cena: 143 Kč (ušetříte: 34 Kč = 24 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Doporučený produkt

Popis výrobku a recenze

Gaba zelený čaj Organic syp.100g

akceGaba zelený čaj Organic syp.100g
Kód výrobku 100206
Běžná cena 298 Kč (ušetříte: 49 Kč = 24 %)
Cena s DPH: 249 Kč
Původní cena: 298 Kč
Ušetříte: 16 %
Dostupnost:
skladem
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku NEFDESANTÉ Omega 3 - 90 kapslí

(92 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
hrubesv1@seznam.cz(19.07.2016)starstarstarstarstar

Simona 333(10.05.2016)starstarstar

velké kapsle, je po nich nepříjemně cítit rybinou v puse, já osobně jsem nevyužívala vše co jsem zakoupila

kuliskova.a(02.04.2016)starstarstarstarstar

tmagda@email.cz(28.10.2015)starstarstarstar

VYborny pomer vykon/cena, vysoky obsah EPA a DHA. Pro deti na polykani velke a vymackane do jidla to poznaly i v rybickach v tomate a nejedly...

martina(01.04.2015)starstarstarstarstar

vyborna cena i obsah ucinnych latek

papego(18.11.2014)starstarstarstar

drvackova@seznam.cz(01.09.2014)starstarstarstarstar

svere(22.04.2014)starstarstarstarstar

Nela Kilnarová(03.02.2014)starstarstarstarstar

simuiv(12.01.2014)starstarstarstarstar

Po několika dnech užívání se bleskově zlepšuje můj dvacetiletý problém s vyměšováním. Zázrak!

chalupice(07.10.2013)starstarstarstarstar

vladiburi(09.09.2013)starstarstarstarstar

Trejsi(30.06.2013)starstarstarstarstar

Regína(07.06.2013)starstar

Doporučuji všem, kteří nejí ryby v potřebném množství pro správné fungování organismu jako já. Navíc s vitamíny A,E,D, antioxidanty rozpustnými v tucích tak chráním své tělo před oxidačním stresem (předčasné stárnutí, srdeční choroby, rakovina aj. ze stresu plynoucí). Již po týdnu užívání cítím, lepší soustředění a lepší náladu, začínají se zmírňovat problémy se suchou kůží. Celkově na kůži je v tuto chvíli vidět největší efekt zlepšení.

PRO: cena množtví omega 3 v jedné tabletě není cítít rybinou a dobře se polyká
Batmí(29.05.2013)starstarstarstarstar

pover(26.05.2013)starstarstarstarstar

Eva Mažeriková(15.05.2013)starstarstarstarstar

Doporučuji

PRO: Výhodné balení
PROTI: Nic
Kattes(26.03.2013)starstarstarstar

Romana Hercíková(05.03.2013)starstarstarstarstar

pomáhá mi při lěčbě mé nemoci

renulecek@tiscali.cz(08.01.2013)starstarstarstarstar

vostrada(20.12.2012)starstarstarstarstar

magnusson(16.12.2012)starstarstarstarstar

MichalZX(06.12.2012)starstarstarstarstar

Eva(26.11.2012)starstarstarstarstar

Vyzkoušela jsem druhy od jiných firem, zůstala jsem u této. Salším plusem, dnes nezanedbatelným je i cena

Josef Kleger(19.11.2012)starstarstarstar

Dobré

kiky08(06.11.2012)starstarstarstarstar

s.y.k.i.c(29.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(25.10.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: výsledky d testu
jenec@centrum.cz(06.10.2012)starstarstarstar

renike(02.09.2012)starstarstarstarstar

Dana(01.09.2012)starstarstarstarstar

Osobně tento produkt považuji za volně prodejný, opravdu účinný lék.

PRO: Nejde jen a pouze o potravinový doplněk typu "víra tvá tě uzdraví". Z naší zkušenosti...matka (81 let), začly seš jí před očiíma dělat mžitky,až dokonce prý viděla před očima létat takové jako černé hadry....po užívání produktu během týdne tyto potíže zcela nadobro vymizely. Já osobně mám stejné zkušenosti, i když neaž tak drastické, protože jsem produktpo matčině zkušenosti začla užívat ihned při prvních náznacích a pokud mi to finanční situace dovolí,užívám preventivně alespon 1 kapsli denně
PROTI: Jako u všecho, ta chuť,pokud to člověk hned něčím,alespoň soustem "nezakousne"
honikam(19.08.2012)starstarstarstarstar

Super. U některých obdobných výrobků se mi do úst vracela chuť ryby, u tohoto výrobku ten problém nemám. Super jako prevence chřipek.

Taranka(01.08.2012)starstarstarstarstar

petra.mechackova#centrum.cz(19.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(28.05.2012)starstarstarstar

ok

PRO: všechno
PROTI: nic
Petr Mašíček(06.05.2012)starstarstarstarstar

S produktem jsem byl seznámen na akci ČK a plně mi vyhovuje, užívám jej několik roků a mám velice nízkou hladinu cholesterolu Užívání je velice snadné, kapsle jsou praktické. Doporučil jsem OMEGU od NdS několika přátelům a jsou spokojeni. Znovu podotýkám, že "výhodný" produkt od konkurence, kdy za poštovné dostáváte zdarma první zásilku a pak 6x předražené všechny další mě přesvědčil, že firma poskytuje kvalitu za cenu velmi výhodnou bez bombastické reklamy

PRO: Oproti nabízenému produktu od vnucujícího se distributora je při srovnání OMEGA 3 od Nef de santé 6x levnější Nef de Santé za 2 kódy poskytuje "odměnu" v dalším produktu a tím ještě zlevňuje
Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstarstarstar

úžasné, po úžívání tablet se mi zlepšil stav pleti, vlasů a hlavně nehtů ... jím pravidelně

PRO: úžasné, po úžívání tablet se mi zlepšil stav pleti, vlasů a hlavně nehtů ... jím pravidelně
PROTI: nemám
Josef Kulich(26.03.2012)starstarstarstarstar

S Omega 3 od Nef de Santé jsem velmi spokojen.

PRO: Kvalitní produkt, nízká cena
PROTI: Nevím o ničem
Ověřený zákazník(05.03.2012)starstarstarstar

Odpovídající kvalita za dobrou cenu. Pociťuji účinky, tak jak jsou popsány.

Brandejský(04.03.2012)starstar

Vřele doporučuji

PRO: Jsem plně spokojen a navíc byl tento produkt hodnocen jako jeden z nejlepších na našem trhu.
vít ryšavý(28.02.2012)starstarstarstar

po výběru podobných produktů je omega 3 velmi dobrý

Ověřený zákazník(09.12.2011)starstar

zatím nemohu ohodnotit výsledek léčby - užívám produkt krátce

PRO: pro produkt jsem se rozhodla na doporučení lékaře
Franta Kulhánek(24.11.2011)starstarstarstar

Výborné.

PRO: Na cholesterol a krevní oběh.
PROTI: Nic.
Válková Milena(18.11.2011)starstarstarstarstar

jsme spokojeni

PRO: užíváme již dlouho
Ověřený zákazník(13.11.2011)starstarstarstarstar

Byla jsem velmi spokojena ;)

PRO: Hezké balení, kvalitní výrobek
Pavel Šprincl(27.10.2011)starstarstarstarstar

Dostupná cena, vyhovující podmínky nákupu v akci

PRO: Dobře se užívá, nemá negativní jevyDoporučení lékaře a odborníků
PROTI: Nemám
Marcela(25.09.2011)starstarstarstarstar

zvláčnuje pokožku

PRO: výborný
Šlachta(10.08.2011)starstarstarstar

Užívám asi 1 rok. Účinky zřetelně pozoruji, ale odborné hodnocení přenechám odborníkům. Už jsem doporučil jeho užívání v rodině.Vzhledem k současné situaci na internetovém trhu s léčivy a doplňky, dodávky na dobírku považuji za zcela bezpečné, zvláště od již ověřené firmy.

PRO: Cenově nejvýhodnější, Vysoký obsah účinné látky
Josef Lust(30.06.2011)starstarstarstarstar

doporučuji známýmdělám nákupy pro něpodle lékařských doporučení obsahuje důležité látky pro zdraví

PRO: nejlepší dle testucena
Handulka(13.04.2011)starstarstarstarstar

wooer(16.11.2010)starstarstarstarstar

mysininka(12.10.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu