Přírodní palmový cukr se vyrábí z květů cukrové palmy Arenga. Má lehce karamelovou chuť a aroma. Oproti bílému cukru obsahuje méně kalorií.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
BIO přírodní palmový cukr se získává zahušťováním 100 % čistého nektaru květů cukrové palmy Arenga. Vznikají tak drobné hnědé krystalky podobné třtinovému cukru.
Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů. Vyznačuje se typickou karamelovou chutí, vůní i barvou.
Palmový cukr má 86% sladivost klasického bílého cukru, takže lze jej v receptech nahradit v poměru 1:1. Můžete ho přidat do kaše, smoothie nebo do těsta při pečení.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.