Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
75 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
52 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
28 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
55 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.