Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Strouhanka, která je vhodná na obalení potravin.
49 Kč 48 Kč -2 %
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
30 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Tato mouka je konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z…
79 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Špaldová krupice je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
80 Kč
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
75 Kč
Mouka z červené čočky se hodí k zahuštění polévek, omáček, pomazánek,…
72 Kč
Pohankové palačinky z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na…
75 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
56 Kč
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
44 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.