Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
28 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
29 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 119 Kč -4 %
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
89 Kč
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
109 Kč 106 Kč -3 %
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
55 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
199 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
76 Kč
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
105 Kč
Bezlepková mouka je univerzální pro pečení chleba, drobného pečiva i…
105 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.