Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

MIRACLEAN Akné čistící zinkové mýdlo 200 ml

75
8
starstarstarstarstar  75 %
MIRACLEAN Akné čistící zinkové mýdlo 200 ml
Čistící zinkové mýdlo je jemný mycí přípravek k odstranění hrubých nečistot z pleti. Biologicky aktivní zinek v jeho složení má účinky adstringentní,...Více informací
Kód výrobku: 40408
Cena s DPH: 119 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku MIRACLEAN Akné čistící zinkové mýdlo 200 ml

(75 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
snai666@yahoo.fr(21.10.2016)star

Nedoporucuji, obsahuje nebezpecny konzervant triclosan

Laša(08.02.2016)starstarstarstar

stech.i@email.cz(28.07.2014)starstar

Luna(26.05.2014)starstarstar

Veronika Míková(13.05.2013)starstarstarstarstar

Opravdu mi tohle pomohlo,cena je nerovnatelná oproti drahé kosmetice slibující účinek !

PRO: Opravdu pomáhá !!!
PROTI: Pleť je drobet vysušená
Ověřený zákazník(27.09.2012)starstarstarstar

s produktem jsem spokojená, mírně stahující efekt

marka1996(17.07.2012)starstarstarstar

Docela učinný,ale příště si ho asi nezakoupím.Zdá se mi přece jenom docela drahý !!

Marka(16.06.2012)starstarstar

Za tu cenu a jak moc pomáhá bych si ho asi vícekrát nezakoupila,protože když porovnám a zvážím vše pro a proti,přijde mi,že za tuto cenu nestojí.... čekala jsem,že mi zabere na akne na obličeji a zádech,ale nijak zvláštní zlepšení jsem si nevšimla...,možná je to tím,že mám akne ve větší formě,nebo nevím... Pro ty ,kdo mají méně problémů s akné spíše doporučuji...

PRO: Na akne trochu zabírá,ale čekala jsem víc.
PROTI: Velmi rychle ubývá,i když je řidší,tak jsem ho přesto trošku naředila,aby déle vydržel. Nevoní...je z něj cítit jakási chemie,ale nic hrozného,jen prostě není parfémovaný. Cena
Ověřený zákazník(05.04.2012)starstarstarstarstar

jedna z mála věcí, která konečně zabrala na akné (nejsem žádný puberťák), projevy jsou mírnější, dokonce se zmírnilo i zarudnutí - doporučuji kombinovat s každoměsíčním čištěním pleti u kosmetičky

PRO: zabralo mi to na akné
PROTI: nemám
Bacardi(02.01.2012)starstarstarstarstar

DUKLA(13.07.2011)starstarstarstar

Dolorka(26.10.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu