DOPRAVA ZDARMA OD 599 Kč
Mandlový krém s hořkou čokoládou je pochoutka plná energie.
155 Kč
DOPRAVA ZDARMA OD 599 Kč
Mandlový krém obsahuje mnoho zdravých tuků, nutričně hodnotných živin…
215 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Mandlový krém je vyroben šetrnou metodou ze 100% pražených mandlí se…
209 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Jemný mandlovo kokosový krém s příchutí Big Rafaela.
175 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Sladká pochoutka je vyrobena ze 100% z loupaných mandlí bez přidaného…
139 Kč
Chutné oříškové máslo z loupaných mandlí, kokosu a bílé čokolády.
169 Kč
Sladká pochoutka obsahuje pouze pražené mandle bez přidaného cukru,…
125 Kč
Tato příjemná lehce slazená pomazánka s velmi vysokým podílem mandlí…
142 Kč
DOPRAVA ZDARMA OD 599 Kč
Pochoutka plná energie a nejzdravější máslo ze všech ořechových druhů.
DOPRAVA ZDARMA OD 599 Kč
Mandlový krém s bílou čokoládou je pochoutka plná energie.
Mandlové máslo s vysokým obsahem mandlí, bez přidaného cukru, vhodný…
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.