Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

GLIDE 4 you zdrav. silikonový lubrikant 100 ml

94
21
starstarstarstarstar  94 %
akceGLIDE 4 you zdrav. silikonový lubrikant 100 ml
Silikonový hedvábně jemný lubrikant zlepšuje prožitek při pohlavním styku. pH neutrální, vhodný pro všechny typy pokožky ženy i muže. Více informací
Kód výrobku: 45453
Běžná cena: 299 Kč (ušetříte: 130 Kč = 43 %)
Cena s DPH: 169 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku GLIDE 4 you zdrav. silikonový lubrikant 100 ml

(94 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
gajdackova@atlas.cz(30.11.2016)starstarstarstarstar

magdalenka.kyticka@seznam.cz(29.06.2016)starstarstarstarstar

ondra777@centrum.cz(13.04.2016)starstarstarstarstar

jjurasek(07.03.2016)starstarstarstarstar

Dali jsme na doporučení a super, nejlepší co jsme vyzkoušeli. DOPORUČUJEME :-)

PetulePetra(06.03.2016)starstarstarstarstar

jackovasarka@seznam.cz(16.06.2015)starstarstarstarstar

ALENA(25.05.2015)starstarstarstarstar

Kattes(21.08.2014)starstar

Luna(26.05.2014)starstarstar

Zuzinnka(12.02.2014)starstarstarstarstar

jiric(19.06.2013)starstar

-jedná se o velmi vynikající silikonový gel -absolutně nedráždící -s dlouhodobým účinkem -s vysokou kluzností -pro svoje vlastnosti jsem si ho oblíbili -nevadí při orálních hrátkách

PRO: -jedná se o velmi vynikající silikonový gel -absolutně nedráždící -s dlouhodobým účinkem -s vysokou kluzností
jurankova(06.06.2013)starstarstarstarstar

petra(22.04.2013)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: funguje
Ověřený zákazník(08.04.2013)starstarstarstarstar

Kvalitní silikovový gel za příznivou cenu

Lucie(25.03.2013)starstarstarstarstar

Supr

PRO: Je skvělý, opravdu kluzký, oproti ostatním produktům se mi nedělá alergická vyrážka
Ověřený zákazník(06.03.2013)starstarstarstarstar

Skvělej, velká výhoda, že rychle nevysychá

PRO: Nemám co dodat, prostě perfektní, kdo maže ten jede :D
PROTI: nic
Ověřený zákazník(28.02.2013)starstarstarstar

S produktem jsem spokojena.Produkt doporučím i známým. Snadné použití.

Ověřený zákazník(27.02.2013)starstarstarstarstar

Super.

PRO: Super.
PROTI: -
Lucie(27.01.2013)starstarstarstarstar

Jsem spokojena

PRO: Z těch co jsem měla, zatím nejlepší.
sona(24.01.2013)starstarstarstarstar

Zmigy(20.01.2013)starstarstarstarstar

gugusek(10.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.12.2012)starstarstarstarstar

Kdo maže, ten jede :-)

Ověřený zákazník(13.12.2012)starstarstarstarstar

vybrali jsme si ho na doporučení,sami ho doporučujeme

Ověřený zákazník(24.11.2012)starstarstarstarstar

stačí jedna kapka a už to mlaská

PRO: super
Ověřený zákazník(29.10.2012)starstarstarstarstar

dobrý gel

PRO: super sametový gel
PROTI: nemám
Birchwood(17.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.10.2012)starstarstarstarstar

Vynikající gel za nízkou cenu.

PRO: Vynikající gel za nízkou cenu.
Stanislav Marko(09.09.2012)starstarstarstarstar

Výborný produkt a kdyby měl pumpičku, byl by dokonalý. Používáme především na anální styk, ale je vhodný i pro masáže a celkově skoro pro veškeré příjemné chvilky kde se hodí, aby věci lépe klouzaly.

PRO: Dobrý cena / užitné vlastnosti certifikace jako lékařský materiál funguje opravdu skvěle.
PROTI: nemá pumpičku, takže se hlavice po pár použití zamatlá a musí se utřít.
Ověřený zákazník(07.09.2012)starstarstarstarstar

Kvalita za dobrou cenu.

PRO: Kvalita
Ověřený zákazník(03.09.2012)starstarstarstarstar

V jednom eshopu tento produkt přímo prodejce hodnotil - "dobrý tak na 70%, máme i lepší". Upřímě řečeno, nic lepšího si opravdu nedovedu ani představit. Pro mě a mého partnera je hodnocení na 100%. Je fakt perfetní. Velice dobře se osvědčil v době po porodu, a při kojení, kdy příroda v této oblasti zrovna moc nepomáhá :-)

PRO: nejlepší gel co jsem kdy vyzkoušela nepálí, neštípe, nevysychá jako ostatní gely na vodní bázi asi i vydrží hodně dlouho, stačí jen kapička a vše funguje tak jak má :-)
PROTI: ...to dávkování... chtělo by to pumpičku
renike(02.09.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(24.08.2012)starstarstarstarstar

perfekt

PRO: Kdo maže ten jede...
PROTI: rychlá spotřeba :-D
bebrejda(20.08.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(06.08.2012)starstarstarstar

Ok

BridgetA(02.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(11.07.2012)starstarstarstar

Zatim nejlepsi lubrikant, ktery jsem pouzival

PRO: bez zapachu, skutecny lubrikant, zadna lepici mazlava hmota jak je to u jinych znacek ..."vydrzi"
PROTI: akorat ten obal, ktery pusobi nejak "lacine"
Ověřený zákazník(11.07.2012)starstarstarstarstar

sympatický a dobrá cena :)

Ověřený zákazník(09.07.2012)starstar

to mi vadí se o tom bavit

PRO: nebudu odpovídat
PROTI: nebudu odpovídat
Ověřený zákazník(02.07.2012)starstarstarstarstar

poměr cena výkon, nejlepší u nás na trhu

PRO: klouze a klouze :-)
Renáta Kadlecová(18.05.2012)starstarstarstarstar

Naprostá spokojenost s tímto výrobkem.Je to přesně to co jsme s partnerem hledali.Perfektně to maže a že to vydrží :-)

PRO: dobře maže nelepí
PROTI: žádné
Ověřený zákazník(10.05.2012)starstarstarstarstar

:) Najlepší silikónový lubrikant.

Ověřený zákazník(08.05.2012)starstarstarstarstar

Tento lubrikant je výborný, jelikož má silikonovou konzistenci, která nevysychá tak rychle, jako lubrikanty na bázi vody.

PRO: silikonová konzistence
PROTI: malé množství
Ověřený zákazník(29.03.2012)starstarstarstarstar

Moje děvče ho miluje:-) Já ho miluju. A ta cena. Ne vážně, jestli jste ještě nezkoušeli silikonový gel, tak to udělejte, tenhle je opravdu kvalitní a za bezkonkurenční cenu. A i když se to nezdá, 100ml balení vydrží velmi dlouho.

PRO: Vysoká kvalita produktu, skvělá cena, praktické balení, prostě super.
PROTI: Absolutně nic.
Ověřený zákazník(28.02.2012)starstarstarstar

Toto zboží mi bylo doporučeno, a jsem s ním velmi spokojená.

Ověřený zákazník(14.02.2012)starstarstarstarstar

jsem s tímto výrobkem spokojena velice

PRO: nevysychá jemný k pokožce bez parfemace
PROTI: ocenila bych i větší balení lepší dávkování by bylo pumpičkou
Ověřený zákazník(09.02.2012)starstarstarstarstar

při používání vše bylo jak má být:-)

PRO: no paradně vše funguje
Ověřený zákazník(19.01.2012)starstarstarstarstar

Super. Trošku víc klouže, ale to nevadí. Nelepí a pokožka je po něm tak kásná. Klidně bych ho používala místo tělového krému :)

Ověřený zákazník(19.01.2012)starstarstarstarstar

příjemný, neutrální vůně, gel doporučuji,jsem spokojená.

PRO: nelepí jako některé jiné gely
Ověřený zákazník(27.11.2011)starstarstarstarstar

Výborná lubrikace - klouže to tak, že se bojím, že sklouznu i s postele :-D

Ověřený zákazník(20.11.2011)starstarstarstarstar

super výrobek

PRO: skvělý produkt za skvělou cenu
Papežová Helena(24.10.2011)starstarstarstarstar

to bylo objedáný jen z receze , jinák ho nepotřebují. K tomu nemám ještě co říct

Pěkný L.(13.10.2011)starstarstarstarstar

-velmi kvalitní a spolehlivý - perfektní

PRO: -produkt používám již delší dobu a jsem s ním velmi spokojen
PROTI: -vůbec nic
Ověřený zákazník(09.09.2011)starstarstarstarstar

splnuje to co jsme od vyrobku ocekavali

Marcela Berčíková, Pitín 342, Bojkovice(02.07.2011)starstarstarstar

nejlepší lubrikant na našem trhu-nemá konkurenci!!!

PRO: intimní partie
xxx(25.06.2011)starstarstarstarstar

Nejlepší

PRO: Je osvědčený používáním - vysoká lubrikace
PROTI: nic
vlk(13.04.2011)starstarstarstarstar

plasklara(11.09.2010)starstarstarstarstar

vlada78st(06.05.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu