Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

LIPOBASE Repair cream 30 g

92
17
starstarstarstarstar  92 %
akceLIPOBASE Repair cream 30 g
Krém určený k péči o suchou pokožku. Dodává kůži tukové látky, které by sama musela vytvářet několik dní. Více informací
Kód výrobku: 3593
Běžná cena: 166 Kč (ušetříte: 17 Kč = 10 %)
Cena s DPH: 149 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku LIPOBASE Repair cream 30 g

(92 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
rossea@centrum.cz(15.02.2016)starstarstarstarstar

be.ll.a@seznam.cz(18.09.2015)starstarstarstarstar

Vadasova@seznam.cz(10.05.2015)starstarstarstarstar

Již mnoho let trpím na atopický ekzém a vystřídala jsem nespočetně krémů na promazávání, ale až Lipobase Repair mi opravdu pomohla.

Dadula77(16.02.2015)starstarstarstarstar

Kuncovapaja(27.01.2015)starstarstarstarstar

perfektně pomůže při prasklinách kůže při ekzému, dobře vyživí i pokožku pod strupem - lépe se strup uvolní a kůže se výborně hojí.Skvělý na popraskané rty.

cristal86(18.10.2014)starstarstarstarstar

simuiv(13.09.2014)starstarstarstarstar

Z desítek krémů a mastí, kterými jsem se kdy mazala, je to ten nejlepší.

katka.zahradnikova@seznam.cz(17.06.2014)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(18.06.2013)starstar

Vrele doporucuji vsem atopikum

PRO: Vyborne pomaha atopicke pokozce.
PROTI: Zadne zapory
Ověřený zákazník(20.05.2013)starstarstarstar

používám jej na suchou kůži kolem očí-perfektní

veropola(19.04.2013)starstarstarstarstar

Saraska(09.04.2013)starstarstarstarstar

Skvělý krém, na cokoliv, vždy pomůže

ZDob2305(28.11.2012)starstarstarstarstar

nessmah(03.10.2012)starstarstarstar

mysininka(03.08.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji pro alergiky a citlivé jedince. :) Výborný krém.

PRO: Výborný krém na problematickou kůži, nedráždí, silně hydratuje, ale není mastný.
Dolorka(03.08.2012)starstarstarstarstar

kalimero(01.08.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(29.07.2012)starstarstarstarstar

na základě recenzí jsme vyzkoušeli a doporučujeme

PRO: výborně funguje
PROTI: malé balení vyšší cena
macinka(28.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(11.07.2012)starstarstar

Produkt jsem vybrala na doporučení, jeho nevýhodou je, že pro každodenní a plošnější užití je dost drahý. Je tužší, takže doporučení, že stačí pouze slabá vrstva je bezpředmětné, musíte ho použít tolik, kolik ho samo ulpí na kůži.

PRO: funguje tak, jak výrobce proklamuje - hodí se přesně na moje zdravotní problémy
PROTI: cena - za 30 g kolem 140 Kč, pro každodenní použití dost nákladné, ale přesto nezbytné
Olga Bittnerová(01.07.2012)starstarstarstar

Byl mi nabídnut a já pro své dítě udělám vše co jde,aby už měl klid,zatím to vypadá dobře.Máme ho jen krátce,nemužu toho moc říct.Používá se velmi lehce,doporučuji.

PRO: zatím myslím,že to vypadá pozitivně,nechci se unáhlit
PROTI: zatím nic
Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstarstarstar

Dobrý i pro atopiky.

PRO: Krásně promašťuje a vstřebává se
Monika Kroftová(26.03.2012)starstarstarstar

Jsem s ním já i přítel spokojená. Doporučuji.

PRO: Pro alergiky a atopiky výborný krém na vysušenou pokožku.
PROTI: Malé balení, tudíž se musí často kupovat. Bylo by dobré udělat i velké (třeba rodinné) balení, neboť když je atop. ekzemem postižená celá rodina, vyjde kupování tuby 30g na velké výdaje.
Ověřený zákazník(08.03.2012)starstarstarstarstar

Na promaštění a obnovu podrážděné, suché pleti neznám nic lepšího.Doporučuje mi ho i kožní lékařka. V porodnici jsem na lékařské doporučení používala i na rozpraskané bradavky od kojení a rozhodně je lepší než Bepanthen!

PRO: I pro velmi citlivou, ekzematickou a podrážděnou pleť.
PROTI: nic
hpaja(04.07.2011)starstarstarstarstar

synovi na ekzém moc pomohl, nedám na něj dopustit... škoda jenom, že nedělají větší balení.

mysininka(12.10.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu