Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Eucerin

LIPOBASE Repair cream 30 g

92
18
starstarstarstarstar  92 %
akce

 

LIPOBASE Repair cream 30 g
Krém určený k péči o suchou pokožku. Dodává kůži tukové látky, které by sama musela vytvářet několik dní. Více informací
Kód výrobku: 3593
Běžná cena: 166 Kč (ušetříte: 17 Kč = 10 %)
Cena s DPH: 149 
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 29.6.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku LIPOBASE Repair cream 30 g

(92 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
hegenbartova(09.01.2017)starstarstarstarstar

rossea@centrum.cz(15.02.2016)starstarstarstarstar

be.ll.a@seznam.cz(18.09.2015)starstarstarstarstar

Vadasova@seznam.cz(10.05.2015)starstarstarstarstar

Již mnoho let trpím na atopický ekzém a vystřídala jsem nespočetně krémů na promazávání, ale až Lipobase Repair mi opravdu pomohla.

Dadula77(16.02.2015)starstarstarstarstar

Kuncovapaja(27.01.2015)starstarstarstarstar

perfektně pomůže při prasklinách kůže při ekzému, dobře vyživí i pokožku pod strupem - lépe se strup uvolní a kůže se výborně hojí.Skvělý na popraskané rty.

cristal86(18.10.2014)starstarstarstarstar

simuiv(13.09.2014)starstarstarstarstar

Z desítek krémů a mastí, kterými jsem se kdy mazala, je to ten nejlepší.

katka.zahradnikova@seznam.cz(17.06.2014)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(18.06.2013)starstar

Vrele doporucuji vsem atopikum

PRO: Vyborne pomaha atopicke pokozce.
PROTI: Zadne zapory
Ověřený zákazník(20.05.2013)starstarstarstar

používám jej na suchou kůži kolem očí-perfektní

veropola(19.04.2013)starstarstarstarstar

Saraska(09.04.2013)starstarstarstarstar

Skvělý krém, na cokoliv, vždy pomůže

ZDob2305(28.11.2012)starstarstarstarstar

nessmah(03.10.2012)starstarstarstar

mysininka(03.08.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji pro alergiky a citlivé jedince. :) Výborný krém.

PRO: Výborný krém na problematickou kůži, nedráždí, silně hydratuje, ale není mastný.
Dolorka(03.08.2012)starstarstarstarstar

kalimero(01.08.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(29.07.2012)starstarstarstarstar

na základě recenzí jsme vyzkoušeli a doporučujeme

PRO: výborně funguje
PROTI: malé balení vyšší cena
macinka(28.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(11.07.2012)starstarstar

Produkt jsem vybrala na doporučení, jeho nevýhodou je, že pro každodenní a plošnější užití je dost drahý. Je tužší, takže doporučení, že stačí pouze slabá vrstva je bezpředmětné, musíte ho použít tolik, kolik ho samo ulpí na kůži.

PRO: funguje tak, jak výrobce proklamuje - hodí se přesně na moje zdravotní problémy
PROTI: cena - za 30 g kolem 140 Kč, pro každodenní použití dost nákladné, ale přesto nezbytné
Olga Bittnerová(01.07.2012)starstarstarstar

Byl mi nabídnut a já pro své dítě udělám vše co jde,aby už měl klid,zatím to vypadá dobře.Máme ho jen krátce,nemužu toho moc říct.Používá se velmi lehce,doporučuji.

PRO: zatím myslím,že to vypadá pozitivně,nechci se unáhlit
PROTI: zatím nic
Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstarstarstar

Dobrý i pro atopiky.

PRO: Krásně promašťuje a vstřebává se
Monika Kroftová(26.03.2012)starstarstarstar

Jsem s ním já i přítel spokojená. Doporučuji.

PRO: Pro alergiky a atopiky výborný krém na vysušenou pokožku.
PROTI: Malé balení, tudíž se musí často kupovat. Bylo by dobré udělat i velké (třeba rodinné) balení, neboť když je atop. ekzemem postižená celá rodina, vyjde kupování tuby 30g na velké výdaje.
Ověřený zákazník(08.03.2012)starstarstarstarstar

Na promaštění a obnovu podrážděné, suché pleti neznám nic lepšího.Doporučuje mi ho i kožní lékařka. V porodnici jsem na lékařské doporučení používala i na rozpraskané bradavky od kojení a rozhodně je lepší než Bepanthen!

PRO: I pro velmi citlivou, ekzematickou a podrážděnou pleť.
PROTI: nic
hpaja(04.07.2011)starstarstarstarstar

synovi na ekzém moc pomohl, nedám na něj dopustit... škoda jenom, že nedělají větší balení.

mysininka(12.10.2010)starstarstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zkuste chat s lékárníkem

Mgr. Pavla Horáková

a další kvalifikovaní lékárníci

radí zdarma on-line 8 - 22 hodin

každý den i o víkendu

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz