Lékárna.cz
Hledat

LEROS Čaje pro voňavé Vánoce 3 x 20 nálevových sáčků

LEROS Čaje pro voňavé Vánoce 3 x 20 nálevových sáčků

Dárkové balení se 3 druhy voňavých bylinných směsí pro pohodové Vánoce.

Více informací

Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří

199 Kč

Potřebuji poradit

199 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

LEROS Čaje pro voňavé Vánoce 3 x 20 nálevových sáčků

Výhody produktu

  • Dárkové balení.
  • 3 druhy čajů.
  • Bez konzervantů, bez lepku a umělých sladidel.

Složení produktu

  • Leros Bylinkové Vánoce : Skořice kůra 20 %), květ ibišku (20 %), rooibos (10 %), pomerančová kůra (10 %), hřebíček (7 %), kardamom (5 %), badyán (5 %), kořen lékořice  (3 %).
  • Leros čajový dýchánek Rakytník & Pomeranč: Plod šípku (45 %), květ lípy (18 %), plod rakytníku (10 %), plod černého rybízu (9 %), přírodní pomerančové aroma (8 %), rooibos (5 %), diviznový květ (4 %), pomerančová kůra (1 %).
  • Leros Ranní zahřátí : List myrty obecné (35 %), černý čaj (30 %), oddenek zázvoru (15 %), kořen lékořice (10 %), nať máty peprné (10 %).

Doporučené použití

Nálevový sáček se zalije určeným množstvím vody a stanovené teploty. Čaj se nechá vyluhovat po dobu uvedenou pro konkrétní druh čaje.

Důležitá upozornění

Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Nepřekračujte uvedené dávkování.

Množství v balení

Balení obsahuje 3 druhy čajů po 20 nálevových sáčcích - Leros bylinkové Vánoce, Leros čajový dýchánek Rakytník a pomeranč a Leros Ranní zahřátí - hmotnost 230 g (60 nálevových sáčků).

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
482395
Kód EAN:
8594740530368
Země původu:
Česko

LEROS Čaje pro voňavé Vánoce 3 x 20 nálevových sáčků

LEROS Čaje pro voňavé Vánoce 3 x 20 nálevových sáčků

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se v diskuzi

Přidat nový příspěvek do diskuze

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku
Zeptejte se lékárníka

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.