Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

TOPNATUR Lepicol plus kapsle 180 tablet

83
9
starstarstarstarstar  83 %
akceTOPNATUR Lepicol plus kapsle 180 tablet
Novinka - lepicol plus v kapslích. Lepicol plus trávicí enzymy obsahuje 4 prvky. Více informací
Kód výrobku: 75785
Běžná cena: 427 Kč (ušetříte: 118 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 309 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku TOPNATUR Lepicol plus kapsle 180 tablet

(83 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
zephyra(06.08.2016)starstarstarstarstar

Michaela_Dvořáková(02.08.2016)starstar

hrubesv1@seznam.cz(19.07.2016)starstarstarstarstar

11fanda(16.09.2014)starstar

Výrobek sám o sobě dobrý, ale Lékárna.cz neskutečně podražila.... takže nákupy jsem musel přesunout jinam

Novacek(31.03.2014)starstarstarstarstar

alsl(11.03.2014)star

az se tahle lekarna probudi a zacne delat spravne popisy a fotky a normalni ceny ..protoze je predrazena tak budu normalne hodnotit

Ověřený zákazník(15.05.2013)starstarstarstarstar

Již šest let dostává moje sedmiletá dcera po ránu Lepicol smíchaný s Actimelem a je po problémech s pravidelným vyprazdňováním. Jestliže zapomeneme na pár dnů (třeba dovolená) Lepicol jíst, hned se objeví zácpa. Skutečně výborná věc. Dcera se tím i částečně nasnídá.

Ověřený zákazník(11.05.2013)starstarstarstarstar

super

PRO: super
Ověřený zákazník(20.04.2013)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: skutečně účinkuje
PROTI: vysoká cena
Dagmar Jirčíková(08.02.2013)starstarstarstar

Na doporučení lékařky ho užívám už delší dobu, hodně se mi zlepšilo trávení, kapsle se mi užívají lépe než prášek doporučuji

PRO: pomáhá mi při problémech s trávením užívám ho na doporučení lékařky už delší dobu
Ověřený zákazník(23.12.2012)starstarstarstar

na zacpu prujem a dlouhodobe pouziti

mouckova(15.08.2012)starstarstarstarstar

Pat.tty(12.08.2012)starstarstarstarstar

Schneegeier(30.07.2012)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu