Kukuřičná mouka hladká je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při úpravě běžných pokrmů.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
100 % kukuřice.
Zapékací misku vymažeme máslem a vyložíme plátky šunky. Můžeme je předtím také krátce osmahnout na pánvi. Sterilovanou kukuřici slijeme. Sýr nastrouháme. Vodu přivedeme k varu a za stálého míchání přisypáváme předvařenou kukuřičnou mouku. Je hotová do 3 minut. Pak zlehka přimícháme asi 100 g strouhaného sýra a dochutíme vegetou. Kukuřičnou kaši rozprostřeme na šunku a uhladíme. Posypeme provensálským kořením, kukuřicí, pokapeme smetanou a nakonec zasypeme zbylým sýrem. Kukuřičnou kaši vložíme do silně vyhřáté trouby a pečeme 20–30 minut. Zapečenou kukuřičnou kaši nakrájíme na porce, dáme na talíře a podáváme s čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.