NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Karob známý jako svatojánský chléb můžete používat všude tam, kde se používá kakao. Karob je velice chutný a je zdravější a méně kalorický než kakao.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Karob (Ceratonia silika), který můžete znát i jako svatojánský chléb, chlebovník, případně rohovník, je stálezelený strom dorůstající do výšky 15 - 17 m. Jeho zralé plody jsou asi 30 cm dlouhé lusky, které obsahují 4 - 10 semen. Z lusků se drcením a vymíláním získává karobová moučka, která je výbornou alternativou kakaa.
Rozemletý lusk a dužnina plodu karobu.
Nutriční hodnoty ve 100 g, Energie. 1011 kJ/241 kcal; Tuky: 0,7 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g; Sacharidy: 49 g – z toho cukry 40,5 g; Bílkoviny: 4,6 g; Sůl: 0,09 g; Vláknina: 10,0 g.
Vitamíny a minerály ve 100 g, Vápník: 348 mg; Železo: 2,94 mg; Hořčík: 54 mg; Fosfor: 79 mg; Draslík: 827 mg; Sodík: 35 mg; Zinek: 0,92 mg; Vitamin C: 0,2 mg; Thiamin: 0,053 mg; Riboflavin:0,461 mg; Niacin: 1,897 mg; Vitamín B6: 0,366 mg; Kyselina listová: 29 ug; Vitamin A: 14 IU; Vitamin E (alfa-tokoferol): 0,63 mg.
Itálie.
Karob dokáže plně nahradit kakao, je výborný v mléku, kaších, pudincích. Můžete ho přidávat do buchet, cukroví, zákusků, zmrzlin a dalších dezertů.
Uschovávejte mimo dosha dětí.
Obsah balení 400 gramů.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.