Jablečný koncentrát bio je jablečný mošt zahuštěný šetrným odpařením vody ve vakuu při teplotě 45°C - 50°C
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Jablečný koncentrát bio je jablečný mošt zahuštěný šetrným odpařením vody ve vakuu při teplotě 45°C - 50°C. Jablečný koncentrát se používá jako základ většiny ovocných drinků a nealko nápojů, dá se s ním experimentovat a míchat si nápoje vlastní. Vyzkoušejte např. přidat citronovou šťávu nebo vývar ze zázvoru. Jablečný koncentrát se dá používat buď jako klasický sirup (i do sodovkovače) - po namíchání s vodou v poměru 1:7 dostanete jablečnou šťávu. Vynikající je jako sladidlo - k slazení čajů, musli, jogurtů, kaší apod. Můžete ho použít jako horký nápoj - stačí zalét horkou vodou Doporučené ředění: 1 : 7.
Složení: 100% Jablečný koncentrát bio
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.