Ocet vyniká příjemnou chutí a vůní po jablcích. Hodí se k ochucování a konzervování pokrmů, ke kosmetickým účelům a jako základ zdravotního nápoje.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z demeter jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet není pasterovaný a je přirozeně zakalený. Hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí, ke kosmetickým účelům a jako základ zdravotního nápoje.
Nápoj z jablečného octa: Dvě lžičky octa a lžičku medu zalijeme v hrnku teplou vodou a popíjíme ráno nalačno a kdykoli během dne jako osvěžující nápoj.
Kvasný ovocný ocet nepasterovaný. Obsah přírodní kyseliny octové: 5 %.
Energetická hodnota | 75 kJ / 18 kcal |
---|---|
Tuky | 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,02 g |
Sacharidy | 0,4 g |
z toho cukry | 0,01 g |
Vláknina | 0,1 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0,005 g |
Německo
Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 750 ml.
Po otevření by měl být ocet uskladněn na suchém a tmavém místě, nejlépe v lednici. Ocet by měl při otevření vydržet nejméně rok.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.