Alternativa pšeničné mouky na výrobu různých pekárenských výrobků.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Špaldová mouka je alternativou pšeničné mouky a dá se použít na výrobu různých pekárenských výrobků.
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí.
Mouku můžete použít v mnoha receptech na pečení vašich oblíbených moučníků. Hodí se také pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky, perníky, koláče, sušenky, cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky). Navíc pečivo získá jemně oříškovou chuť a aroma. Výrobky budou trochu tmavší a méně nadýchané než z hladkých mouk.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.