Mírně předvařená pololoupaná celozrnná pšenice, při servírování tvoří na talíři krásný barevný kontrast se zeleninou.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Pšeničný bulgur je vyráběn namáčením a sušením pšenice. Při tomto procesu dochází k přeměně škrobů na cukr a tím se stává zrno lehce stravitelným a vystupuje jeho nezaměnitelná, lehce oříšková-obilná chuť.
Jeden šálek bulguru zalijeme 2 šálky vroucí vody, přidáme trošku olivového oleje a zakryté vaříme 5 minut. Hodí se k zeleninovým jídlům, ale i k masu. Můžete z něj připravovat kaše nebo ho přisypávat do luštěninových a zeleninových salátů. Lze ho přidávat do karbanátků a polévek.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.