Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Imunoglukan P4H® 60 kapslí

90
7
starstarstarstarstar  90 %
akceImunoglukan P4H® 60 kapslí
Doplněk stravy, obsahuje přírodní Imunoglukan® a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Více informací
Kód výrobku: 44975
Běžná cena: 653 Kč (ušetříte: 144 Kč = 22 %)
Cena s DPH: 509 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Imunoglukan P4H® 60 kapslí

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
michaela.vercimakova@gmail.com(06.10.2016)starstarstarstarstar

Naozaj pomáha.

danfilm17@gmail.com(27.04.2016)starstarstarstarstar

bearcub@seznam.cz(26.03.2014)starstarstarstarstar

Evela(12.06.2013)starstar

I nadále budu Imunoglukanu věrná a až nastane čas podzimu začnu ho užívat večer jednu tabletu před spaním až do jara.Věřím,že mi pomůže překonat zimní období bez nemocí.

PRO: Imunoglukan beru již přes druhé zimní období.Po celou dobu jsem se cítila skvěle.Okolo mě bylo spousty nemocných a mně se bacily vyhýbaly.
Merglhouse@centrum.cz(18.12.2012)starstarstarstarstar

Podle doktorky je Imunoglukan lekarsky otestovany, zarucujici opravdovy obsah z hlivy, tak uvidime casem. Vysledek je znat ale az za dyl. Sirup bere hodne deti.

Marie Semiánová(14.12.2012)starstarstarstarstar

zikoji(26.08.2012)starstarstarstarstar

petra.mechackova#centrum.cz(19.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(28.10.2011)starstarstar

Přípravek můžu doporučit, opravdu si myslím, že pomáhá zvýšit imunitu, ale je třeba vyzkoušet jeho snášenlivost. Mě se po něm dostavily pocity na zvracení, děti ve formě sirupu ho snášejí perfektně

PRO: výborně pomáhá zvýšit odolnost proti virozám, u dětí mají lepší průběh
PROTI: začal mě po něm bolet žaludek, opakovaně pocit na zvracení v průběhu celého dne
Ověřený zákazník(16.10.2011)starstarstarstarstar

opravdu pomáhá

PRO: doporučeno lékařem pro rekonvalescenci
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu