Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Raw (surový) kakaový prášek se získává z nepražených kakaových bobů (Theobroma cacao). Ty byly ve Střední a Jižní Americe po staletí uctívány, Aztékové je dokonce používali jako platidlo. Mnohé mayské svátky a rituály byly spojovány s oslavou kakaových bobů jako "potravy bohů".
Při výrobě jsou boby jemně mlety za nízké teploty, aby zůstaly zachovány původní nutriční látky a vůně. Výchozí surovinou pro získání našeho kakaového prášku jsou jedny z nejcennějších kakaových bobů Arriba, které se pěstují pouze v Ekvádoru. Ty se vyznačují mimořádnými chuťovými vlastnostmi, převládá chuť tropického ovoce s květinovými tóny. Raw kakaový prášek je bohatým zdrojem antioxidantů, železa a hořčíku.
Raw kakaový prášek je skvělou a praktickou ingrediencí pro výrobu veškerých čokoládových a kakaových pokrmů, nápojů a dezertů, neboť se chová jako běžný kakaový prášek.
Můžete jej použít v řadě chutných receptů na dezerty a nápoje – např. mandlovo-kakaové mléko, kakaový krém z datlí a konopného semínka, kakaový krém z kakaového másla, kakaovo-kokosové kuličky s medem a kokosovým máslem a mnoho dalších.
Skladování: Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.
Země původu: Ekvádor.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.