Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

GELMODEL Premium 500 ml

82
2
starstarstarstarstar  82 %
akceGELMODEL Premium 500 ml
Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen, Magnesium, Kyselina Panthotenová, Vitamin B. Více informací
Kód výrobku: 75752
Běžná cena: 620 Kč (ušetříte: 76 Kč = 12 %)
Cena s DPH: 544 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku GELMODEL Premium 500 ml

(82 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Ověřený zákazník(08.01.2013)starstar

doporučuji

PRO: působí hodně rychle
PROTI: je moc sladký, ale dá se ředit vodou, čajem atd.
Ing. František Tluka, CSc.(05.11.2012)starstarstarstar

Celkově k ostatním produktům na bolesti kloubů po prvním použití velmi účinný. Ale s ohledem na použití pro starší pacienty (důch.), poměrně drahý, ve své základní ceně. Uvědomuji si, cenu dodávek přes poštu aj., nemá význam u Vás rozvádět. Cenově by pomohla velkoobchodní distribuce nalekárny.

PRO: Po využití první dávky Gelmodel 500 ml pociŤuji úlevu bolesti !
PROTI: Cena výrobku, vzhledem k použití pro starší lidi-důchodce !!!.
Ověřený zákazník(05.10.2012)starstar

To se uvidí až to odskouším byť jen jako udržovací,ale ze skušenosti jiných je to velmi účiné.A proto jsem chtěl tento přípravek vyskoušet.

PRO: Zatím jsem to nevyskoušel,neb dobírám tablety na klouby a budu to asi používat jako prevenci
PROTI: Zatím nevím
Ověřený zákazník(02.10.2012)starstarstarstarstar

Dobrý produkt. Mohu doporučit.

PRO: - tekutá konzistence - výsledky klinické studie
PROTI: - nic
Ověřený zákazník(10.12.2011)starstarstarstarstar

užívám ho pár dnů, těžko ho mohu teď posoudit. ale znám obdobný výrobek této firmy a s tím jsem byla spokojena, tak předpokládám, že to bude platit i pro tento výrobek. a taky jsem četla kladné recenze od jiných uživatelů.

PRO: předpokládám že budu spokojena
Ověřený zákazník(09.12.2011)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: zabralo po krátké době, nehty se přestaly lámat
ivananed(28.08.2011)starstarstarstarstar

Úžasný produkt,po 14dnech braní mě nebolí klouby ani při změně počasí,ani při námaze,vřele doporučuji!!!

Ivana Ned.(19.08.2011)starstarstarstar

gelmodel užívám teprve týden,na hodnocení je brzyprodukt je celkem chutnýužívá se dobře,je tekutý

PRO: přírodní výrobek,žádné tablety
Handulka(05.10.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu