Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Bioderma Phoroderm

FENISTIL Gel 30 g

95
41
starstarstarstarstar  95 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
FENISTIL Gel 30 g
Spolehlivě a rychle uleví od svědění a pálení kůže - Fenistil zklidní alergickou vyrážku, poštípání hmyzem i spálení od sluníčka. Více informací
Kód výrobku: 23816
Běžná cena: 178 Kč (ušetříte: 49 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 129 
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Alternativní produkt

Popis výrobku a recenze

FENISTIL Gel 30 g

FENISTIL Gel 30 g
Kód výrobku 366057
Běžná cena 160 Kč (ušetříte: 11 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 149 Kč
Původní cena: 160 Kč
Ušetříte: 7 %
Dostupnost:
skladem > 5 ks
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku FENISTIL Gel 30 g

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
snegurka(07.06.2017)starstarstarstarstar

Pomáhá.

Lojzinkaa(13.12.2016)starstarstarstarstar

Skvělý na poštípání pro celou rodinu

martina.berkova(12.12.2016)starstarstarstarstar

kokynator@volny.cz(20.11.2016)starstarstarstarstar

katka-brunclikova@seznam.cz(11.11.2016)starstarstarstarstar

pomůže při svědivé vyrážce i při svědění po bodnutí hmyzem

svagy(12.10.2016)starstarstarstarstar

claire17(19.08.2016)starstarstarstarstar

Hoffmannka(16.08.2016)starstarstarstarstar

Mossigová(03.08.2016)starstarstarstarstar

isperla(02.08.2016)starstarstarstarstar

davesely@seznam.cz(25.03.2016)starstarstarstar

lepad(07.03.2016)starstarstarstarstar

markytka(08.02.2016)starstarstarstarstar

Iveta-I4(16.01.2016)starstarstarstarstar

ja.blahovka@seznam.cz(14.12.2015)starstarstarstarstar

myska.abby(01.12.2015)starstarstarstarstar

ireenaa(01.11.2015)starstarstarstarstar

anka(02.10.2015)starstarstarstarstar

zavdaniela(17.08.2015)starstarstarstarstar

PatovaKl(15.06.2015)starstarstarstarstar

rEvO(16.02.2015)starstarstarstarstar

terpin(06.11.2014)starstarstarstar

honzinecek(10.09.2014)starstarstarstarstar

opravdu funguje

kudrlina(14.04.2014)starstarstarstar

výborný na štípance

kavka2(26.03.2014)starstarstarstarstar

besij(10.02.2014)starstarstarstarstar

ottokolar(30.09.2013)starstarstarstarstar

100% SPOKOJENOST

barboraK(29.09.2013)starstarstarstarstar

Mumunka(11.05.2013)starstarstarstar

Jitka(02.04.2013)starstarstarstarstar

Rychle zabírá a dokonce pomohl i při popálení kopřivami.

PRO: Rychle zabírá.
Lucinek1988(28.03.2013)starstarstarstar

bdragon(05.02.2013)starstarstarstarstar

Gabimen(02.01.2013)starstarstarstarstar

Debora(18.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(08.12.2012)starstarstarstar

tento gel už používám několik let, zkusila jsem i jiné a vždy se vrátím k osvědčenému a účinnému Fenistilu

PRO: na popolání a štípnutí není nic lepšího
PROTI: nic
fojtova(18.10.2012)starstarstarstarstar

LOTTA(29.09.2012)starstarstarstar

j-enny(24.08.2012)starstarstarstar

nadenka(01.08.2012)starstarstarstarstar

julie.karizkova@seznam.cz(10.04.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(03.12.2011)starstarstarstar

produkt je účinný,pomáhá

PRO: příznivá cena
PROTI: žádné
kackabene(30.11.2011)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(07.07.2011)starstarstarstarstar

Super na komáří kousnutí působí skoro ihned

miruska.j(26.04.2011)starstarstarstarstar

příjemný, chladivý

lilu99(24.06.2010)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky

Potřebujete odbornou radu?
Zkuste chat s lékárníkem

Mgr. Pavla Horáková

a další kvalifikovaní lékárníci

radí zdarma on-line 8 - 22 hodin

každý den i o víkendu

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu