Diafan je moderní, plnohodnotné tekuté a nekalorické sladidlo na bázi sacharinu a Acesulfamu K s neobvykle všestranným použitím.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Díky svému složení neztrácí svou typickou sladkou chuť dokonce ani při vaření a pečení! Je vhodný ke slazení nápojů, dezertů, kompotů, sladkokyselých nálevů, cukrářských výrobků, pečiva a dalších potravin. Diafan je velmi vhodný i k zavařování veškerého ovoce a zeleniny. Diafan nejen sladí bez kalorií, ale díky tekutému stavu je ihned připraven pro použití do všech možných pokrmů i nápojů.
Je 10 x sladší než řepný cukr!
Vhodný jako univerzální náhrada řepného cukru. Díky svému tekutému skupenství je vhodný především při přípravě dresinků, polev, koktejlů nebo kaší.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Uchovejte při pokojové teplotě.
Voda, sladidla: sacharin (3,87 g) a acesulfam K (3,3 g), regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný.
100 g - 0 kJ / 0 Kcal, cukry 0 g, tuky 0 g, bílkoviny 0 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.