Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

EVELINE Slim 3D Zeštíhlující a zpevňující sérum proti celulitidě 250 ml

85
41
starstarstarstarstar  85 %
akceEVELINE Slim 3D Zeštíhlující a zpevňující sérum proti celulitidě 250 ml
S tímhle sérem svoje stehna nepoznáte. Komplex Lipocell-Slim® a L-carnitine urychlují metabolismus a účinně redukují objem tukové tkáně pod kůží. Více informací
Kód výrobku: 36648
Běžná cena: 189 Kč (ušetříte: 28 Kč = 15 %)
Cena s DPH: 161 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Úterý 6.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku EVELINE Slim 3D Zeštíhlující a zpevňující sérum proti celulitidě 250 ml

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
buimailinh@seznam.cz(07.11.2016)starstarstarstar

luckanemeckova(04.10.2016)starstarstarstarstar

Velmi dobrý

tera.k@email.cz(03.05.2016)starstarstarstarstar

ireenaa(01.11.2015)starstarstarstarstar

hannylee(07.07.2015)starstarstarstarstar

PatovaKl(15.06.2015)starstarstarstarstar

kuliskova.a(14.06.2015)starstarstarstarstar

j-brunetka(17.03.2015)starstarstar

Misha05(19.02.2015)starstarstar

tesnarova.k@seznam.cz(25.01.2015)starstarstarstar

KatarinaSlepickova(13.01.2015)starstarstarstar

poklembovajana@seznam.cz(18.09.2014)starstarstarstarstar

Shaynee(22.06.2014)starstarstarstar

Janakluka(06.05.2014)starstarstarstarstar

naprostá spokojenost!!

koor2(09.12.2013)starstarstarstarstar

Kůže je na pohmat krásně hebká a jemná, při pravidelnějším používání možná i mírně opravdu zmizela celulitida, ale to nemůžu až tak posoudit, zapomínám se mazat

Thereskaaa(05.12.2013)starstarstarstarstar

Iveta(23.11.2013)starstarstarstarstar

Lenka(10.06.2013)starstar

Doporučuji všem ženám, které trápí celulitida

PRO: Viditelné změny již po třech dnech ..smaozřejmě je dobré spolu s užíváním krému cvičit :)
PROTI: chladí velmi silně
Ověřený zákazník(24.05.2013)starstarstar

Naděje byly větší, ale dá se

PRO: Částečně účinný
*Martina*(26.02.2013)starstarstarstar

evita77(21.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.02.2013)starstarstarstarstar

celkově jsem s produktem spokojená, užívám ho cca 14 dní a už bude potřeba koupit další

PRO: kůže je pevnější a hladší na dotek celulitida trošku vymizela
PROTI: trvá než se vsákne do kůže lepivý povrch
Ověřený zákazník(18.01.2013)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: výborná cena a kvalita v jednom
PROTI: lepší používat v letních měsících, dost chladí
kulcova(09.01.2013)starstarstarstarstar

Rojíková(22.10.2012)starstarstar

Kaajiczek(20.10.2012)starstarstarstarstar

alltmann.renata@seznam.cz(17.10.2012)starstarstarstarstar

Simirek(10.10.2012)starstarstarstarstar

monikaveverka(09.10.2012)starstarstarstar

vyborne kdyz se vydrzite pravidelne mazat..

Ověřený zákazník(18.09.2012)starstarstarstar

Dobrá cena a efekt také.

PRO: Krásně chladí, nemastný, perfektně se roztírá. Za dobrou cenu.
Barus(17.09.2012)starstarstarstarstar

olikol(10.09.2012)star

sylvilik(09.09.2012)starstarstar

Lenicka(29.08.2012)starstar

Ověřený zákazník(09.08.2012)starstarstarstarstar

Produkt jsem zvolila zejména kvůli ceně a velice mile mě překvapil. Už po krátkém používání cítím na kůži změny, je hladší a moc příjemná na dotyk. Po rozetření se velice rychle vstřebává a lehce chladí. Určitě se budu snažit používat dlouhodobě. Tento produkt můžu jen doporučit, nejlépe v kombinaci se sprchovým gelem.

PRO: Kůže je pevnější a hladší už po prvním použití, dobře se vstřebává, příjemně chladí
elibaba(07.08.2012)starstarstarstar

Po týdnu používání pozoruji mírné zlepšení, pevnější stehna.

daja24(03.08.2012)starstarstarstarstar

pomáhá, po aplikacích mám hladkou pokožku

damijana(02.08.2012)starstarstarstarstar

Michaela(30.07.2012)starstar

Nedoporučuji.

PROTI: Po měsíci používání oproti jiným zeštíhlujícím emulzím výsledek žádný. Koupila jsem na zkoušku -dále již kupovat nebudu.
Martina(30.05.2012)starstarstarstar

Produkt jsem vybrala dle recenzí, věřím, že trochu pomůže, samozřejmě, že žádný krém neudělá zázraky, opravdu to chce nějaký pohyb a nejíst nezdravě. Mažu pravidelně, až krém spotřebuji, tak uvidím, zda v něm pokračovat či ne. Určitě je to výhodná koupě za takovou cenu.

PRO: - používám teprve pár dní, ale pokožka je jemnější - chladivý pocit - asi funguje
PROTI: - dle ostatních se krásně vstřebá, ale když si krém namažu, tak mám takový lepivý pocit kůže, na oblečení taky trochu lepí, ale každý má asi jinou kůži
Ověřený zákazník(29.05.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji

Lucinek1988(22.05.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(17.05.2012)starstarstarstar

na tento produkt jsem velmi zvědavá, zakoupila jsem ho díky recenzím na stránkách. Původně jsem chtěla skončit klasicky u komerčnějšího výrobku. u Eveline mne však zaujala cenová výhodnost a kladné účinky. Jaký má na mne výrobek dopad zatím nemohu příliš posoudit, protože užívám zatím pár dnů. Ale je mi opravdu příjemný a zatím hodnotí kladně, i pokožka je PO na dotek příjemná. ráda bych vyzkoušela i peeling, který jsem bohužel nezakoupila pro nevedomost,a je vhodné ho použít před aplikací sera.

PRO: Konzistence Parfemace Kladné odezvy výborná cena Příjemný pocit "mrazení" po aplikaci, což mi dává pocit, že začal účinkovat :) Velké balení
PROTI: zatím nic :)
Ověřený zákazník(06.05.2012)starstarstarstar

Všechny přípravky proti celulitidě od této firmy jsou vynikající. Používám už jedině od EVELINE. Mám krásně hebkou pokožku a celulitida je méně viditelná. Chce to ale pravidelně mazat.

PRO: Skvělá cena. Dobře roztíratelný. Funguje.
PROTI: Nic.
julie.karizkova@seznam.cz(10.04.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(03.04.2012)starstarstarstarstar

vyhovujicí mé potřebě

PRO: velké balení dobrá cena
iva(06.03.2012)starstarstarstarstar

Uz po prvnich trech dnech byly videt vysledky.

PRO: Jak je velky,tak je i sikovny za vybornou cenu.
Sirinka(02.03.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(27.01.2012)starstarstarstarstar

super krem,hezky voni

PRO: super,hladsi pokozka po prvnim pouziti
PROTI: hrozne studi:-)))ale je to docela prijemna vec na leto:-))
andrea.netolicka(20.01.2012)starstarstarstarstar

Perfektní a cena úžasná!

raadush-ka(13.01.2012)starstarstarstar

Martina V.(04.12.2011)starstarstarstarstar

zuzkaIveta(08.11.2011)starstarstarstarstar

Skvělý! Mám za sebou 2 aplikace a už je vidět zlepšení. Po natření příjemně hřeje.

Ověřený zákazník(18.09.2011)starstarstarstarstar

Výborné chladící sérum, u kterého vidíte výsledky za pár dní.

Dresseslover(15.08.2011)starstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu