Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

EVELINE Slim 3D - Sprchový peelingový gel 250ml

81
13
starstarstarstarstar  81 %
Prodej výrobku
skončíl
EVELINE Slim 3D - Sprchový peelingový gel 250ml
vyprodané zboží

Tento inovační sprchový gel SHOWER GEL 3D EXTREME® zaručuje optimální péči o citlivou pleť a pleť náchylnou k alergiím. Více informací

Více informací o EVELINE Slim 3D - Sprchový peelingový gel 250ml
Produktová řada: Eveline Slim 3D

Alternativní produkt

Popis výrobku a recenze

EVELINE Slim EXTREME 4D Diamond peelingový gel proti celulitidě 250 ml

akceEVELINE Slim EXTREME 4D Diamond peelingový gel proti celulitidě 250 ml
Kód výrobku 259896
Běžná cena 119 Kč
Cena s DPH: 104 Kč
Původní cena: 119 Kč
Ušetříte: 13 %
Dostupnost:
Skladem do 24 hodin
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku EVELINE Slim 3D - Sprchový peelingový gel 250ml

(81 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Nauthiz(04.07.2013)starstarstarstar

Hezky voní, zanechává pokožku hladkou a pevnější

*Martina*(26.02.2013)starstarstar

evita77(21.02.2013)starstarstarstarstar

Phalacocorax(18.02.2013)starstarstarstar

používám již 2 měsíce, pokožka je na dotek hladší, dobře se nanáší a pěkně voní

skejna(23.12.2012)starstarstarstarstar

účinek za rozumnou cenu

Simirek(10.10.2012)starstarstar

elibaba(02.10.2012)starstarstar

Pěkně voní, vyhladí pokožku, ale 4D mi připadá lepší.

blahaerika(16.08.2012)starstarstarstarstar

Příjemná vůně. Pokožka je hladší. Zatím spokojenost.

Lenicka(14.08.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(09.08.2012)starstarstarstarstar

Produkt jsem zvolila do kombinace s krémem. Má velice příjemnou vůni, stačí ho velmi malé množství. Peeling je jemný, ale znatelný. Určitě doporučuji do kombinace k ostatním produktům.

PRO: Příjemná vůně jemný peeling dobrá cena
Ověřený zákazník(20.07.2012)starstarstarstar

Gel má příjemnou vůni, částečky nejsou příliš hrubé, dobře se rozpouští. Výborný s kombinace s Termoaktivním sérem.

PRO: Vůně, účinky
Květa(18.06.2012)starstarstarstar

Používám ho teprve 14 dní,ale jsem velmi spokojená. Kůže je krásně vyhlazená. V kombinaci s Eveline Slim Termoaktivním zeštíhlujícím sérem se mi pokožka na stehnech a zadečku zlepšila na omak. Zmenšili se mi strie a pokožka je pružnější.

PRO: kůže je po něm velmi příjemná a nesvědí
koor2(10.06.2012)starstarstarstar

krásně hebká pokožka

evamaria(22.05.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(21.05.2012)starstar

Zakoupila jsem tento výrobek spolu s Eveline slim 3D gel, ale nepřijde mi, ze by nějak zvlášť účinkoval. Budu si objednávat uz jen gel.

julie.karizkova@seznam.cz(10.04.2012)starstarstarstar

Jana(10.04.2012)starstarstarstar

Skvělý výrobek.

PRO: Skvělý. Krásně hebká a vyhlazená pokožka.
PROTI: Nic.
Ověřený zákazník(18.09.2011)starstarstarstarstar

Jsem s pealingem spokojená, hezky voní a zdá se že i pomáhá :)

Dresseslover(21.04.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu